TAKE ME BACK

söndag, januari 15, 2017 6 6

 

 

 

 

Sitter och går igenom alla bilder från Rhodos och får sån oerhörd abstinens efter värme och sol. Känner mig otroligt svältfödd och en rejäl dos sol hade inte suttit fel.

Vi sitter faktiskt ibland och kollar hus utomlands, mest för skojs skull, men tanken på att flytta till varmare breddgrader finns där en aning. Så kommer det säkert inte bli, men drömma är ju lite mysigt ändå.

Spanien, som en gång varit mitt hem i perioder, känns som det givna alternativet i så fall. Enkelt för oss skandinaver att leva där, så upplevde jag det iallafall. Och södra Spanien, kring Malaga/Marbella ligger mig varmast om hjärtat, även om norra delen kring Barcelona är fantastiskt med. Har bott i Salou som ligger 9 mil söder om Barcelona, Marbella & korta perioder på Gran Canaria & Mallorca.

Saknar det livet som tusan ibland, enkelheten och värmen & öppenheten bland människor.

 

Har ni några utlandsdrömmar?

 

 

 

 

 

Vackra Lindos & Akropolis.

 

 

 

 

Finns det nåt skönare än att svassa omkring i endast bikini? Underbart.

 

 

 

Barfotabarn ♥

 

 

Här ser iallafall ut att bli en vacker dag, om än väldigt kall. Lillan ska på kalas om ett par timmar så det är väl dags att börja göra sig iordning så smått.. ska bara ta en kopp kaffe till.

 

 

Kram

6
6 Comments
 • Helenas enkla vardag
  januari 15, 2017

  Visst drömmer jag om att ha ett hus i Spanien eller Italien. Men har aldrig bott utomlands, kanske när jag blir pensionär och man kan vara där längre perioder.
  Men har man bott utomlands , förstår jag att man har en större längtan. Vem vet
  en vacker dag kanske ni tar steget…
  Kram Helena

  • Catta
   januari 15, 2017

   Blir definitivt hus i Spanien (eller kanske Cypern) för oss om vi har hälsan och livet med oss som pensionärer, jäklar va gött!
   Ja det är såklart en stor omställning och inte något man gör hur lätt som helst med barn att tänka på osv. Men det är härligt med drömmar.

   Kram

 • Jennie
  januari 15, 2017

  Vi har sedan drygt ett år tillbaka hus i Torrevieja, och det är en något bitterljuv känsla, det är alldeles underbart att bara kunna dra några dagar när man vill men haken är att man skulle vilja vara där så mycket mer. Förra året var jag nere 5 gånger och ändå kändes det för lite, toksurfar RyanAir var och varannan dag haha:)

  Jag skulle absolut kunna flytta ner permanent men det är ju inte gjort i en handvändning. Och sen är det döttrarna som blir kvar hemma, de är vuxna och utflugna men hur skulle det vara att vara så långt ifrån varandra?

  Mycket att fundera på alltså. Om två veckor åker vi ner några dagar igen, ska bli fint!

  • Catta
   januari 15, 2017

   Förstår att man antagligen känner så, måste vara frustrerande.
   Nära vänner till mamma och pappa har hus i Spanien och nu när de är pensionärer är de nästa ingenting i Sverige längre. Och deras barn, vänner mfl hälsar på titt som tätt. Verkar helt perfekt 🙂

   Ha så härligt när ni kommer ner!

 • Ekenäsliv
  januari 15, 2017

  Ååååå jaaaa! Älskar värmen och den får mig att må väldigt bra, så en lägenhet på Mallis eller nått ade ju INTE varit fel.
  Men då måste de där trisslotterna leverera liiite bättre än en ny lott;-)
  Sen gillar jag riktig vinter med, kallt, skidåkning och varm choklad.
  Det är när det är så där gråmulet och töigt som jag verkligen ogillar det…
  Ha en fin söndag vännen!
  Kram Anna

  • Catta
   januari 15, 2017

   Jag mår också väldigt mycket bättre i värmen, sen en tid tillbaka. Har fått sån ledverk och den är som borta när jag kommer till värmen, magiskt.
   Om inte trissen levererar så får vi väl börja sol och våra lite eller nåt haha!!
   Gillar också kylan emellanåt, klart, soligt och snö 🙂

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.