SYRENER & FREDAG!

fredag, januari 27, 2017 0 3

 

 

 

 

Helgbuketten med härligt våriga vita syrener, snabb-shoppade på Bunches by Blomrum igår på stan.

 

 

 

 

 

Fick lite egentid på stan igår, svärmor passade barnen så jag kunde köra en repa på egen hand. Mest effektivt så. Huvuduppgiften var att köpa 60-årspresent till min mor, vilken jag fann på NK, tror hon kommer bli väldigt glad för den. Ett par reafynd till mig själv, en packe färska blommor, och donken till mig,svärmor och kidsen. En bättre torsdag helt enkelt hehe.

 

 

 

I den här coola butiken gjorde jag mina fynd, två plagg från Vintage by Fé. Det är en ny del av Floramor & Krukatös som de har i samarbete med Göteborgsbaserade företagen Vintage by Fé, Nic & Mel och Nic & friends som tillsammans bildar Area Eesome.

 

 

Min lilla snoris på intågande till farmor.

 

 

 

Hej fredag!

 

 

J står och fixar fredagskrubbet, fläskfilé, potatis och blomkål i ugnen, sparris och goda såser, nomnomnom!!

I väntan på att maten ska bli klar kollar jag och Inez på Sune i Grekland, så jäkla bra haha, Håkan är vår favorit. Och vilken reselängtan man får!! Tur att vi ska iväg om några veckor, wiii!

 

 

Trevlig helg!

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.