ON MY WISHLIST -& RABBLE RABATTKOD

torsdag, januari 26, 2017 0 4

 

Bilder: Designonline.

 

 

På önskelistan ↑

 

Bernadotte-termosen från Georg Jensen, som jag trånat efter så länge, så otroligt fin tycker jag den är. Fin att servera ur på kalas & övriga bjudningar, eller varför inte bara till att göra vardagen lite extra festlig.

(Inte dum som dekoration heller..)

Stolen In Between, av finlandssvensken Sami Kallio, är en potensiell kandidat till köksstol. Vi har länge varit ute efter nya men kan inte riktigt bestämma oss. Den här stolen känns tidlös & klassisk, rustik & nätt på samma gång, superfin. Funderar på att köpa två, och kanske blanda med ett par andra, kan vara väldigt snyggt med udda. Gärna till det där runda marmorbordet jag drömmer om.

Ljusstakarna från Skultuna i silver är jag sugen på, för även om mässing dominerat här hemma ett tag så är silver egentligen min metall och som dessutom känns fräscht nu när vi går mot ljusare tider igen.

 

 

I samarbete med Rabble vill jag tipsa er om att de har en bra rabattkod hos Designonline som ger dig 100:- rabatt på ett köp för minst 750:-, gäller t.o.m 5:e februari.

 

För er som inte känner till Rabble sedan tidigare kan jag tala om att det är Nordens ledande kanal för digitala erbjudanden och en samlingsplats för smartare shopping, inspiration, kampanjer och rabattkoder på nätet. Allt från resor till skönhet, mode, elektronik, inredning, djurtillbehör & finans, och mycket mycket mer. Man kan enkelt söka bland alla kategorier eller söka direkt på butik.

Ladda ner Rabbles app för att lätt kunna ta del av alla bra erbjudanden. Appen är lätt att använda och du kan hitta både lokala erbjudanden, erbjudanden på webben och produkter som finns i din närmsta butik.

Mer info om appen här.

Rabattkoderna och kampanjerna finns även online på Rabble.se såklart, där man kan söka webbutiker från A-Ö under fliken Alla webbutiker, de mest populära under Topp 20 eller under Kategorier.

Eller varför inte kika på Lokala erbjudanden och upptäck nånting nytt, jag hittade en hel del bra erbjudanden på upplevelser i Göteborg t.e.x.

 

 

Ha nu en fin torsdag, kram.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.