SENASTE HACKET

tisdag, januari 17, 2017 2 9

 

 

 

En liten sneak peak på mitt senaste skåp-projekt ↑

 

Färdigt, förutom att ben ska på. De ligger bredvid och väntar på skruv med rätt längd.. SÅ irriterande att de jag hade här hemma var för långa! Man vill ju inte att några vassa skruvtoppar ska sticka upp inuti skåpet. Suck.

När jag gör något så vill jag att det ska vara färdigt nu eller med en gång, så det är väldigt störande när jag stöter på hinder så jag inte blir färdig.

Väggen bakom är inte heller färdig som ni ser, den ska ju målas och sättas panel på som jag nämnt några gånger nu. Men det tar jag med ro, för i helgen var det annat som prioriterades istället för innefix, bl.a för att det var vackert väder. Såna dagar får man ta tillvara på.

Väggen får fixas vid ett annat tillfälle, bara det går undan när jag väl sätter igång, hehe.

 

 

Ha nu en go tisdag!

Kram

9
2 Comments
 • LIVSGLITTER
  januari 17, 2017

  Samma här, avskyr oavslutade projekt, vill bli klar samma dag som jag påbörjar något nytt ^^

  • Catta
   januari 18, 2017

   Ja visst är det frustrerande när man får ”käppar i hjulet” :/
   Jag kan bli stressad av att vara ”fast” på jobbet om dagarna, så jag inte kan greja och feja som jag vill haha.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.