MIRROR MANIA

fredag, januari 20, 2017 1 4

 

Bildkälla: Fantastic Frank

 

 

Bildkälla: Hanna Wessman

 

 

Bildkälla: Confident Living

 

 

Ja men visst råder det en viss spegelmani runt om i inredningsvärlden just nu, eller har gjort ett tag faktiskt. Inte mig emot, tycker det är ursnyggt! Dessutom ger det en känsla av rymd och djup i ett hem, väldigt tacksamt för en liten radhusägare som jag själv hehe.

Nu till min fundering, vad ska vi ha över nya skåpet i hallen?? Vill ha det mer cleant än det var med tavelväggen, färre men gärna rejäla detaljer som en eller två maffiga tavlor alt. en mellanstor rund spegel tillsammans med en tavla, eller helt enkelt bara en stor maffig spegel.. Vad tycker ni??

Översta bilden gör mig nästan knäsvag, älsk på den!

 

Jag har länge varit sugen på  fler speglar i vårt hem, allra helst runda då, dock har de flesta jag fallit för varit på tok för dyra för min plånka. Tills jag fann den vi har i sovrummet, snygg rejäl och med enkel (fast rejäl ändå) upphängning och till ett mer lagom pris.

Den har en diameter på 80cm, till hallen tänker jag mig runt 110, tror det hade blivit snyggt som tusan.

 

 

Hoppas ni får en härlig fredag!

Kram

4
1 Comment
 • Ekenäsliv
  januari 20, 2017

  Hallå smulan <3
  Oooooooo alltså! Älskar med första bilden, ja de andra med faktiskt 🙂
  Men så fint med marmorhyllan som säkert är en återanvänd gammal fönsterbräda…
  Har några hemma som jag vill återanvända, men de måste kapas och det gör man inte utan en diamantslinga.. Så det kostar nog mindre att kontakta ett stenhuggeri faktiskt 😉
  Hoppas du får en fin o vacker helg nu!
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.