LYX ELLER BUDGET

lördag, januari 21, 2017 1 3

 

 

Så sugen på en sittpuff till vardagsrummet och det finns ju många varianter i olika prisklasser och utseenden. Favvis just nu är nog ändå Velvet Stool från Artilleriet, men även Sacramento (som finns i flera färger) faller mig i smaken. Den har ett vänligare pris för plånkan dessutom.

Tycker att Jotex fått in en himla massa fina saker överlag, allt från möbler till mattor, detaljer och belysning, kul!

 

Det får bli dagens tips!

 

Nu ska jag glida ur morgonrocken och göra mig anständig, önskar er en fin lördag!

Kram

 

 

Adlinks

3
1 Comment
 • Ulrica
  januari 22, 2017

  Snygga pallar <3.
  Jag hoppas du har en toppensöndag fina du!!
  Och du, jag har totalt inte hunnit säga TACK för dina fina kommentarer, jag blir alldeles varm i kroppen. DU tar verkligen superfina bilder.
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.