SENSE 4618 AV EMMA VON BRÖMSSEN

lördag, november 19, 2016 0 5

 

 

 

 

Godmorgon!

 

 

Idag står tapetsering på tapeten.

Hittat världens finaste tapet (och väldigt prisvärd) som Emma Von Brömssen skapat för Boråstapeter, den går i dovt blå toner och den ska få sitta på den lilla väggen ovanför panelen i köket. Tapeten ingår i kollektion Soft Feelings som är resultatet av ett samarbete mellan Emma och Boråstapeters chefsdesigner Sissa Sundling.

Sissa hade jag som bildlärare när jag utbildade mig till Modist på Tillskärarakademin i Göteborg, otroligt begåvad & väldigt härlig person.

Hon har dessutom designat en del åt IKEA, bl.a servisen Arv, som jag tror att många har i sina kök.

 

 

Nu måste jag ut med vovven, ha en fin dag!

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.