HALMSTAD TUR & RETUR

söndag, november 20, 2016 4 8

 

unnamed

 

 

 

Hej på er!

 

 

Precis hemkommen från Halmstad där jag och lillan tillbringat halva dagen på en fotografering i en helt fantastisk gammal industrilokal på Slottsmöllan.

Inez fotades av bästa Minna Tannerfalk för det svenska lifestyle-märket By Heritage och det var så himla kul att få vara med om detta. Urgulliga och duktiga kids i en massa fantastiska kläder, och så kul att få träffa dessa kreativa tjejer Stina & Sophia bakom märket, samt Minna såklart.

 

Jag tog inga bilder förutom mobilbilden ovan, fotandet lämnade jag över till proffsen idag, och utanför/runtomkring hann jag inte med.. Ville att Inez skulle få en så mysig dag som möjligt med mig, så vi gick och åt och lekte lite efteråt, innan vi körde hem igen.

 

 

Tänkte jag skulle hinna smygstarta med adventspyntet idag, men tror jag tar det på torsdag istället. Ni då, har ni hunnit starta?

 

Kram & fin kväll till er ♥

 

8
4 Comments
 • Johanna
  november 20, 2016

  Åh vad kul! Nu blev jag faktiskt lite lipig. Duktiga fina Inez. Hoppas hon hade kul. Kan inte vänta på att få se dessa bilder! De kommer vara helt underbara garanterat!

  Puss på dig! Nu måste jag återgå till min matematik-examinationsuppgift som handlar om världsviktiga saker som fusion, separation, similaritet, generalisering och kritiska aspekter?! Oh yeh! Söndagskvällen är räddad;)

  LOVE

  • Ljuva Magnolia
   november 21, 2016

   Men gumman, va go du är. Ja hon hade jätteroligt tillsammans med de andra söta barnen och det ska bli SÅ spännande att få se hur bilderna blev, Minnas bilder är ju magiska!

   Låter som en kul kväll hehe.. not 😉

   Puss

 • Annika
  november 21, 2016

  Så kul! Ska bli spännande att se bilderna sedan. För visst kommer du att dela med dig när de släpps! Ser ut att vara en underbar lokal att fota i. Ha en riktigt skön måndag. Kram Annika

  • Catta
   november 21, 2016

   Självklart kommer jag visa!
   Detsamma till dig, kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.