BRALLHÄNGARE TILL SONEN

onsdag, november 30, 2016 0 6

 

 

 

 

Byxor ”ready to grab” ↑

Den där knoppbrädan var ett riktigt impulsköp måste jag säga, tycker de är så fina så när jag såg den för en liten peng på Åhlens så slog jag liksom till utan att direkt tänka på vad jag hade för plats för den..:/

Men så kollade jag runt lite hemma och i sonens rum är det lite tomt på väggarna så där passade den perfekt. Bra att hänga brallan på, eller vad som helst han känner för den lille mannen.

 

 

 

 

 

 Mysigt där upp på ”vinden” och den lurviga mattan passar så fint där. Många som mailar och frågar om den, att de inte kan hitta den på Ellos (som jag nämnt förut att den kommer ifrån) och tyvärr är det så att den är slutsåld. Den gick i ett svep när den kom in verkar det som. Ett tips är att maila och fråga om de får in den igen..

 

 

Nä nu måste jag hoppa in i en dusch här, är fet i ända upp i nackhåren av massageolja efter en timma skön (och välbehövlig!) friskvårdsmassage. Gud, jag måste verkligen gå på det oftare, hinner bli så vansinnigt spänd mellan gångerna så när jag väl får mig en omgång så blir jag heeelt färdig efteråt. Alldeles vimmelkantig och jag är glad att jag lyckades cykla hem efteråt haha.

Måste fylla på med massor av vatten nu, viktigt.

 

 

Hoppas ni har en mysig kväll, imorgon börjar adventskalendern, missa inte det!

Verkar ju så himla himla mysig i år ♥

 

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.