JO & JUDY KALENDER

torsdag, september 22, 2016 1 7

 

 

 

 

Att kunna planera livet extra fint ↑

Kom på att jag glömt att visa er min nya fina kalender/workbook från Jo&Judy!

 

Helt såld på vackra kalendrar och trodde jag hittat favoriten (Franky Daily Journal) men så fick jag syn på denna fina. Pudrigt rosa & med massor av sidor för all möjlig nödvändig planering/listor osv, plus en del härliga citat och peppande ord.

Love it!

 

 

 

 

A ”kick in the but”?  ↑

 

 

 

 

Jag packade faktiskt inte upp den förrän idag, trots att jag haft den ett par veckor.. haft för fullt upp för att planera tydligen haha.

(Fast jag har haft en minikalender i väskan, samt att jag har en på jobbet och den i telefonen.

 

 

Kör ni också på hederlig inbunden kalender? Eller kanske bara i fånen? Eller inte alls?

 

Jag älskar att skriva med penna på papper, kommer nog alltid att göra det. Minns när vi skulle gå från handskrivna till datorskrivna uppsatser i skolan (slutet på 90-talet hehe), jag var helt knäckt över hur opersonligt det blev. Var helt vansinnig faktiskt minns jag och lämnade in handskrivna arbeten med krusiduller på trots att jag egentligen inte fick haha.

Det skulle vara fint & estetiskt minsann, inte (i mina ögon) fult & opersonligt..

(Och här sitter jag och bloggar ;), antar att jag vant mig vid datorskrivet nu´rå.. bilderna får stå för det mer estetiska)

 

 

Kram på er finingar!

7
1 Comment
  • Mimmi
    december 30, 2016

    Så himla vacker!!! Tänk vad du kan planera in inför 2017. Hoppas att du drömmer stort och lägger en plan för hur du ska nå dina mål! Jag älskar att stå inför ett orört år och veta att det kommer att bli så bra. Är i uppbyggnadsfasen av min egen verksamhet och det ger mig sådan innerlig energi att det byter år och att nya mål får sättas.
    Gott Nytt och väldigt Snyggt År! <3
    Mimmi

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.