NY GRÖNSAK

onsdag, juni 15, 2016 2 8

 

 

 

 

Mitt fikonträd från förra året stendog i förrådet under vintern.. surt. Sen har den torre pinnen stått kvar där i tills i förrgår, då den blev utbytt mot en ny (förhoppningsvis tåligare) grönsak.

Så nu ser det lite fräschare ut här på framsidan.

Bara olivträdet som ska bytas nu då.. Det behagade inte heller överleva därinne, i det (tydligen) icke frostfria förrådet.

Men fasen alltså, det kostar på med alla dessa växter. Jag har köpt både det ena och det tredje till trädgården redan i år, småsaker egentligen, men många bäckar små som man säger ni vet.

 

 

 

 

 

Vad det är för något jag köpt?

Det har jag ingen aning om. Det stod nåt i stil med –Olika sorters uppstammade prydnadsträd lämpade för krukor 199:-.. Typ.

Kanon tänkte jag och ryckte en, ser tålig ut, så den fick det bli.

 

 

Fortsatt fin onsdag till er finingar!

Kram

8
2 Comments
 • Ekenäsliv
  juni 15, 2016

  Heeeej söting!
  Tack för din omtanke hjärtat <3

  Vet precis vad du menar, känns ju heltokigt när man lägger pengar på växter som bara dör… Olivträd har jag gett upp hoppet om.. Vårt garage är inte isolerat så det blir för kallt för dem under vintern, och mörkt.
  Jag följer Victoria Skoglund, hon som driver Zetas i Stockholm du vet?
  Hon tipsar om många bra träd i kruka som överlever vårt klimat. Maccacia nånting vet jag att hon tipsade om och nån slags lönn… Kika in på hennes blogg och inspireras 🙂
  Pil är ju också tåliga! =)
  Varma kramar till dig vännen!
  En dag till, sen långhelg, såååå gutt! DEt har varit helt tokigt mycket på jobbet en period nu så jag känner mig lite sliten…

 • Camilla
  juni 16, 2016

  Hej de va ett bra namn de där på den fina växten 🙂
  Mitt fikonträd dog de med fast de såg liiite grönt ut i topparna men sen blev till helbrunt. morr. De stod i mannens garage vi hyr på ett annat ställe men de va väl också för kallt. Mitt olivträd har jag inomhus på vintern o de tappar massor av blad men nu verkar de må bättre ute iaf.
  Jo då köper också en hel del växter till trädgården. Vissa somrar mer än andra.
  Först penseer o sen ska de bytas ut till sommar blommor o sen bollkryss o sist ljung. Fast i år har jag inte lika många krukor att plantera om. Har satsat på perenna växter istället. Nåt silvrigt gräs i en kruka o så två krukor men nån sorts ormbunke.

  kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.