IKEA + HAY & TOM DIXON = SANT

torsdag, juni 9, 2016 1 6

 

tom-dixon-hay-ikea

 

Läst hos Residencemagazine:

 

 

Under dagens Democratic Design day i Älmhult presenterade Ikea sitt allra senaste samarbete – med producenterna Hay. Från början var kollektionen tänkt att innehålla 35 produkter – men det slutade med 75 stycken. Dessutom kommer Mette Hay att uppdatera den ikoniska blå Ikea-kassen. Kollektionen finns hos Ikea nästa år. 

På plats fanns även brittiska Tom Dixon, som tidigare samarbetat med Ikea. Tom Dixon har skapat en möbelplattform med underredet Delaktig, som går att använda till en rad olika möbler och sängar.

 

Spännande spännande säger jag, vad säger ni!?

Det här ser jag fram emot, även om det verkar som att vi får vänta ända tills hösten -17 innan kollektionen släpps.. den som väntar på nåt gott som man säger..

 

 

Nu bär det av till vårdcentralen här strax, jag är helt knallröd i ena ögat sedan igår och får nog kolla upp detta, ev få något för det. Alltid är det något med denna dam.. var där häromdagen med, men det tar jag i ett annat inlägg.

 

Ha nu en fin dag vänner!

Kram

6
1 Comment
  • AngelicasVärld
    juni 10, 2016

    Ja jag såg att det skulle bli ett sammarbete – så pepp på att se vad det blir av det! Kommer garanterat skapa lite ha begär!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.