ATT HA EN HEL BRÖLLOPS-OUTFIT

torsdag, juni 9, 2016 5 6

 

 

 

 

Ser ni! Jag hittade precis exakt en sån klänning jag var ute efter till bröllopet vi ska på om drygt en vecka, puh, nu kan man pusta ut på att man har check på den.

Fann den hos Asos.com (här) och till ett suuuperpris dessutom! Det är ju väldans bra för finkläder som man inte använder sådär superofta är inget jag vill lägga mycket pengar på, det gör jag hellre på bättre baskläder..

 

 

 

 

 

Gillar att den är sådär perfekt knälång, klädsamt till ett bröllop där jag inte tycker man ska gå i alldeles för korta kjolar. Lite bar upptill, men så får det vara på ett sommarbröllop.

Med guldiga skorna och lite tunna guldlänkar runt halsen (som jag fortfarande ej fått köpt) så tror jag det kommer bli tjusigt, vad tycker ni?!

 

 

 

Hej torsdag!

 

 

Gud så underbart det är med denna extra lediga dag för mig och barnen, kände verkligen att vi behövde det idag, och så fick jag ju tid att gå till doktorn med ögat. Som iofs tyckte att jag skulle avvakta ett par dagar till. Verkar inte vara någon ögoninflammation då det ej är kletigt i ögat utan bara rött. Men något har gjort så en massa små blodkärl brustit.. Inget snyggo nu precis hehe, ser lite småläskig ut.

 

Efter doktorn blev det burgare på nyöppnade Burger King här i Torslanda (smidigt att slippa stressa hem och fixa lunch), det byggs för fullt här ute i vår Gbg-stadsdel och fler butiker mm väntas.

Sen har vi mest lapat sol i trädgården, småfixat och hängt med grannarna. En skön slappedag helt enkelt, vad man behöver såna dagar ibland alltså.

 

 

Nu blir det ryggläge i soffan!

Kram & fin kväll till er ♥

 

 

Ps. Missa inte att även Ellos sommarrea har börjat nu, här. Under fliken Rabatter & erbjudanden finns fler tips.

 

 

(Adlinks)

6
5 Comments
 • Angelicasvärld
  juni 9, 2016

  Men sååååå fint!! DU kommer ju bli så vacker i det där!!
  KRAM

  • Catta
   juni 10, 2016

   Tack fina du!
   Kram

 • Frida
  juni 10, 2016

  Perfekt bröllopsklänning!

  Jag är också ett renoveringsobjekt-jag som alltid varit frisk-det är smågrejer som ändå stör hela tiden och jag har svårt för vc och sjukhus men har varit där minst nån gång på år sen några år nu. Det är sköldkörteln som alltid ligger och spökar men känner för det mesta inte av det, det har tidigt melanom i prick som jag fick tvinga VC ta bort och nu då röda, trötta ögon med ”kristaller” som river i ögat känns det som, visar sig vara en ögonsjukdom Cogans Dysirofi som blir värre av att sitta vid terminaler…hm…så nu levaxin varje dag och ögondroppar 6 ggr dagligen och 1 gång på natten. Nu får det vara nog, samtidigt som man är glad att det inte är värre ändå.

  /F

  • Catta
   juni 10, 2016

   Tack!

   Visst kunde det varit värre men jag tycker det låter som illa nog. så ska man inte behöva ha det. Ett ständigt försämrat dagligt liv tär oerhört på en, jag skulle hellre vara jättesjuk under en kortare period än så här ”småkass” (väldigt kass ibland också iofs) hela tiden.
   Hoppas du blir fri från dina besvär eller att du åtminstone blir symptomfri med hjälp av mediciner.
   Pepp pepp och heja dig! Ta hand om dig och försök njuta så gott det går, unna dig saker och försök skratta mycket. Det gör livet lättare 🙂

   Stor kram!
   Catta

 • Therese
  juni 10, 2016

  Vilken fin klänning! Du kommer vara såå tjusig på bröllopet!:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.