NÄR BARNEN SJÄLVA FÅR VÄLJA

måndag, maj 2, 2016 1 8

 

 

 

 

Fick återbäring från H&M härom veckan, lite bonus för allt man köpt under ett år, det blir man ju himla glad för. Så i torsdags blev det en vända till en av butikerna för lite påfyllnad av barnens sommargarderober.

Det blev mycket för pengarna 🙂

 

 

 

 

 

Tutti från hm alltså, och barnen har fått välja själva, det gjorde de bra tycker jag.

(Även om det blev i knalligaste laget för lillan hehe)

 

 

 

Hej måndag!

 

 

Här har jag precis landat i soffan efter att ha nattat min små, J är och spelar fotboll och kommer om en stund så jag passar på att kika in till er.

Hoppas ni mår bra och har fått en bra start på nya veckan! Blev en segstart för mig på jobbet idag, helt flummig och övertrött kände jag mig. Flamshumör och på efter middagen pallade jag inte kontoret mer utan gick ut och rensade ogräs runt Magnoliorna haha. Såpass lugnt så jag kunde pyssla med annat en stund, skönt och tankerensande.

Hemma väntade sedan middagen som vanligt och sedan ett par timmar lek & bus med barnen i området. Nu har vi liksom flyttat ut och timmarna inne blir färre och färre, skönt faktiskt. Även om det är lite kyligt ännu..

 

 

Fin kväll till er, kram.

8
1 Comment
 • Ekenäsliv
  maj 3, 2016

  Heeeeeej sötaste vännen <3
  Åååå, jag blir alldeles nostalgisk! Dessa magiska små klänningar 🙂
  Nu är det inget annat som gäller än att tösafian får välja själv 😉
  Dax att kamma hår och åka till skola o jobb nu 🙂
  Men snart lååånghelg!! Så skönt, eller hur :))
  Take care!
  Massa kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.