1:A MAJ

söndag, maj 1, 2016 2 6

 

 

 

 

Vilken dag vi fick!

1:a maj är här och levererar kanonväder!

April var en riktigt sketmånad måste jag säga så denna soliga, och faktiskt relativt varma, dag var mer än välkommen.

Blev en väldigt aktiv dag för både oss & barnen med mycket lek, trädgårdsfix, cyklande, hundpromenader, studsmattehoppande och gud vet allt. Barnen störtade i säng och de grinade av trötthet när de kom in. Haha, så mycket vilja nu när våren, värmen och sommaren är på G. Mycket spring i benen och ingen tid för vila..

 

 

 

 

 

Lite sletet på altanerna (baksidan värre än framsidan) nu innan allt grönskar på riktigt och utefixet är färdigt, måste skura trall och piffa en hel del känner jag. Nu hoppas jag värmen kommer på riktigt, så trädgården kan ta fart. Fikon -& olivträdet som stått i förrådet under vintern behöver det inte minst, de har fått komma ut på altanen från mörker till ljus. Vet inte om de tar sig igen, men hoppas hoppas!

 

 

 

 

Tulpanerna har kommit upp överallt och en del håller t.o.m på att slå ut, love it. Dessutom ser det ut som att mina pioner kommer blomma för första gången i år, ser ni, hela tre knoppar på ena (och fyra på andra). Jag som trodde de var stendöda när jag satte ner de två jag fick av mamma för snart 3 år sedan. Tålamod ger resultat tydligen..

 

 

Hoppas ni haft en lika fin dag som vi på västkusten i hela landet. Nu ska jag sjunka ner med min darling i soffan och kolla ett avsnitt av Outlander, äntligen har det kommit nya avsnitt!

 

Kram kram

6
2 Comments
 • Camilla
  maj 1, 2016

  Hej Lovely du har har de där då!!
  Ja mitt fikonträd ser ut att ha dött men får väl vänta lite till o se.
  Jag själv har ju jobbat hela dagen och inte kunnat njuta nå 1a maj. Fast vi har haft de grått här på em.

  Men hallå pioner nu redan!?
  Mina har kommit upp 2 cm ur jorden bara, hahah
  Ja lite skillnad på vart vi bor i landet dock

  Kram Camilla

  • Catta
   maj 2, 2016

   Ja vänta du lite, så länge barken är slät och inte skrynklig så tror jag det finns hopp. Har ju inte varit så varmt ännu heller, så det kan ta tid..
   Pionerna står vid en skyddad södervägg så allt kommer väldigt tidigt där, handlar nog mycket om det då flera grannar som har pioner som inte kommit upp så mycket ännu.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.