GARDEN GLORY NEEDED

fredag, maj 20, 2016 4 6

 

 

Finn ett fel!

Den gule slangen hurts my eyes..

Den köpte min käre J förra året när vår gamla gick sönder, innan jag hann tala om att jag bryr mig om hur den ser ut. Den fyller visserligen sin funktion väldigt väl, ovridbar som den är och allt, men vacker är den inte.

Helst skulle jag vilja ha en vit slang från Garden Glory, men den kostar kanske onödigt mycket för vad det är..? Så om ni har en susning om vart man kan finna en vit vattenslang för en billig peng så hojta gärna. Vet att Clas Ohlson haft en men den har tyvärr utgått verkar det som.

 

 

 

Fredag!

 

 

Redan helg igen, det går så fasligt fort tycker jag, snart har vi passerat hela Maj med. Galet.

Vad hittar ni på i helgen då?

Här i Götet går ju Gbg-loppet imorgon, alltid kul. Känner en nätt skara människor som ska springa, någon av er med kanske?

 

 

Nu ska jag hoppa in i en skön varm dusch, sedan blir det filmtajm med kidsen i detta ruggiga fredagsväder.

 

Trevlig helg!

Kram

6
4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.