ATT FLYTTA ETT MEGASKÅP

torsdag, maj 19, 2016 3 6

 

 

 

 

Tjingeling!

 

 

Nu bär det strax av till Ikea för mig och barnen, tanken är att jag ska få med mig en stor vit Malm-byrå hem, som ska få stå här i sovrummet istället för det stooora gamla klädskåpet.

Ett skåp jag älskar och som jag fyndade på Blocket för kanske 8 år sedan, hämtade det i en gammal villa i Örgryte. Där vi faktiskt fick ta bort ett räcke till en fransk balkong för att få ut det, så ni fattar hur otympligt det är.

(Gick inte igenom vissa delar av huset och kunde således inte fås ut genom entrén)

Det ska få flytta in i gästrummet istället, men det är inte gjort i en handvändning precis, puh vilken pers det var igår när vi försökte få ut det härifrån. Så jobbigt att vi gav upp haha. Vi tar det idag istället..

Skåpet går nästan upp till taket, är både brett, djupt & sjukt tungt, så att få det genom en vanlig dörrkarm är minst sagt trixigt.

Behöver mer lådförvaring härinne, så därför blir det en (billig) Malm. Hade helst önskat en platsbyggd mer elegant historia, men varken orken eller de extra slantarna prioriteras här. Kan ju slänga på en tunn marmorskiva på byrån så småningom, för lite lyxigare känsla.

 

Ok, nu får vi sätta fart här, återkommer med bilder på hur det blir med byrån och så..

 

 

Kram & fin dag till er!

6
3 Comments
 • Therese
  maj 19, 2016

  Vilket underbart skåp!

  • Catta
   maj 19, 2016

   Tack! Ja visst är det fint 🙂
   Kram

 • Suss
  maj 19, 2016

  Väldigt fint skåp men jag förstår att det är tungt 🙂 Kram Suss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.