EN PERFEKT PRESENT!

fredag, maj 13, 2016 0 4

 

Delicard val

 

 

 

Tycker ni som jag att det är supersvårt att hitta bra presenter till nära och kära? I synnerhet till vuxna tycker jag det kan vara knepigt.

Men så blev jag tipsad om Delicard, och vilken bra grej! Måste tipsa er kände jag.

Det är helt enkelt gåvokort med en massa finfina grejer som delikatesser, köksgrejer, design, fritid och välgörenhet. Kortet finns i tre olika prisklasser med runt 15-20 gåvor att välja bland. Man väljer alltså ett tema på kortet och beroende på prisklass får man välja olika antal saker från ett urval grejer. På så sätt känns det som att den man ger det till verkligen får något det gillar och vill ha, himla bra.

Vi har ju Mors Dag framför oss, och jag har en storebror att fira om några veckor dessutom.

 

 

 

Delicard

 

 

Min bror har nyss renoverat köket hemma och jag tror jag vet precis vilken kort jag ska köpa till honom där han kan välja lite nya snygga köksdetaljer.

Blir så nyfiken på hur paketet sedan kommer levererat (med tanke på delikatesser bl.a) så jag funderar på att köpa ett själv hihi.

Här hittar ni deras olika gåvokort.

 

 

Förinställt inlägg.

När ni läser detta är vi förmodligen precis framme i Stockholm och njuter i solen)

Trevlig helg!

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.