ARTILLERIET STUDIO

torsdag, maj 12, 2016 1 3

 

johannabradford_artillerietstudio15

Bild ovan: Johanna Bradford (fler här)

 

b4e2f0fd265665a9d50f51ba6cc266e2

 

 

Idag missar jag en fest som jag bara såååå gärna hade velat gå på , nämligen invigningen av Artilleriet Studio som min vän Sophia bjöd in mig på. Men fasen jag kunde bara inte komma mig iväg! Håller på att packa för fullt för en tripp till Sthlm imorgon så jag hinner helt enkelt inte. Och att ta sig in till city i fredagsköer är sällan smidigt. Hade förmodligen fått vända så fort jag hade kommit fram, så lång tid det hade tagit..

Nåja, kvällen är lovely, Inez (som hade feber igår) har piggat på sig. Ett gäng goa ungar har vattenkrig i området och kall öl finns i kylen, så livet är ganska najs ändå 😉

Men vad kul det hade varit med mingelgalej med sköna människor!

 

 

Vad gör ni då?

Kram

3
1 Comment
 • Ekenäsliv
  maj 12, 2016

  Det förstår jag att du hade velat gå på!!
  Hade gärna följt med dig 🙂
  Vad jag gör… Sitter på ett försenat tåg på väg till Linköping…. Hungrig som bara den o bistron har inget gott…
  Hmm, nåväl värre saker har ju hänt;-)
  Ha en fin kväll o så mysigt i Sth i helgen!
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.