UNDERBAR ANSIKTSVÅRD

måndag, februari 29, 2016 1 8

 

 

 

 

Har testat lite nya krämer till min vintertrötta hy, från Yves Rocher. Supersköna måste jag säga och jag tycker redan efter bara några dagars användning att huden känns både smidigare och mer återfuktad. Har känt mig riktigt stram, matt och glåmig den senaste tiden.

Nattkrämen är min favorit, känns jättegott att smörja in på rengjord hud om kvällarna och låta den jobba på natten. Dagcremen funkar perfekt under min foundation och ögoncremen med sin sköna roller svalkar och är skön för den lite ”puffiga” huden under ögat.

Denna serie är lysterboostande och utslätande, sägs motverka och släta ut fina linjer och rynkor. Det kan man ju verkligen hoppas på, för de smyger sig på mer och mer nu när man är 30 +.

Lyxig ansiktsvård som doftar yummie.

 

 

 

 

 

 

Är ni intresserade av att prova dessa produkter så har jag i samarbete med Yver Rocher ett kanonerbjudande till er. Istället för 677:- som de tre produkterna produkterna (dagcreme, nattcreme & ögoncreme) kostar, så får ni dem för endast 299:- (fraktfritt).

Klicka här för att beställa.

 

 

Med det önskar jag trevlig kväll!

Kramis

8
1 Comment
  • home2tiny
    mars 2, 2016

    Skulle verkligen behöva lite nya produkter för oh my vad det här året som har gått har slitet hårt på mig…. Blir rent förskräckt när jag ser mig själv i spegeln, känns som jag har åldrats 20 år och det är allt annat än kul. Så japp någon bra krämkur skulle sitta fint nu om jag bara visste vad jag ska välja i denna djungel av produkter…… så tack för tipset ska kika på dem. Allt bra vännen hoppas jag. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.