KÖKSSTÅNG I MÄSSING

torsdag, februari 25, 2016 1 8

 

 

 

 

Lite köksdetaljer denna torsdag.

Skruvat upp en liten stång i mässing med krokar, som jag fann på Indiska i helgen. Söt detalj.

 

 

 

 

 

 

Vårig bukett av ett gäng buntar från Blomsterlandet, ranunklerna är helt ljuvliga!

Vasen/karaffen kommer från Ellos, rullbordet Ikea (målat underredet vitt & vitvaxat toppskivan). Posters från Desenio, gammal bakplåt från Vita ranunkler (om jag minns rätt). Skärbrädor från TGR, Vinga af Sweden & Granit. Haws blomsterspruta från Artilleriet, mässingstakar loppis och minivas H&M. Förvaringboxen har jag fyndat i två-pack på nätet men minns inte vart..

 

 

 

 

 

 

Lite in-knödd mellan kyl & kökssoffa står den lilla serveringsvagnen, men jag tycker ändå den fyller sin funktion. Avställningsyta för det man inte får plats med på bordet tex, och i boxen förvarar vi en del av barnen pyssel & spel.

Ebbas skålar fick en bra plats här med, nås med enkelhet av den lilla svarta som inte är så hög. Så skönt att de står lite mer skyddat än förut, det råkar inte hamna någon liten barnfot här i lika ofta nuförtiden :S

 

 

 

Hej torsdag!

 

 

Idag skulle jag och barnen egentligen hälsa på vänner ute på Hönö, men tyvärr blev deras minste pojk febrig så vi fick ställa in. Så istället har barnen varit inne hos grannarna och lekt, medan jag varit och handlat. Var ju himla skönt att få sticka iväg själv faktiskt, söta grannen sa att det var helt ok om de stannade hos dem på lek. Smidigt när man kan hjälpa varann så, passa varandras barn om man behöver uträtta ärenden eller så.

 

Nu ska vi strax traska bort till idrottshallen för någon form av boll-lek vi blivit som grannarna frågade om vi ville följa med på. Verkar kul, och bra för barnen att få springa omkring en stund.

 

 

Kram på er!

8
1 Comment
 • Ekenäsliv
  februari 25, 2016

  Hej fining!
  Den är så himla fin! Har planerat att ha den på min kommande köksö som jag drömmer om 😉
  Hoppas ni sprungit av er ordentligt nu då;-)
  Ha en fin kväll! Jag ska dra iväg på lite shoppingtur 😉
  Kramar Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.