HEMMA HOS JOHANNA BRADFORD

onsdag, februari 24, 2016 2 6

 

johanna-bradford_Kristin_lagerqvist-2411

 

 

 

Ett av de finaste hemmen jag vet tillhör den alltid lika inspirerande Johanna Bradford.

Ljuvligt fint.

 

 

 

johanna-bradford_Kristin_lagerqvist-2417-1024x683 johanna-bradford_Kristin_lagerqvist-2436 johanna-bradford_Kristin_lagerqvist-2440 johanna-bradford_Kristin_lagerqvist-2454 johanna-bradford_Kristin_lagerqvist-2476

 

 

 

Se fler bilder, och läs om hur Johanna beskriver sitt hem, här.

Bilderna är tagna av fantastiska Krickelin.

 

 

 

Hoppas ni mår bra vänner!

 

 

Själv är jag helt slut. J jobbar och jag har precis lagt barnen. Väldigt sällan jag står för kvällsrutinerna ensam nuförtiden, J jobbar så mycket bättre tider nu och det är himla himla lyxigt att vara två om kvällarna. Men ibland är jag själv och även om vi har det väldigt mysigt om kvällarna jag och barnen så är det lite omständigt att få lagt dem i tid.. Det ska pysslas, badas, läsas flera böcker och små ryggar ska killas länge länge.. såklart.

Kan inte fatta hur jag orkade förut, när J var borta flera kvällar på raken, varje vecka. Vardag som helg.

Beundrar alla ensamstående..

 

Måste ändå säga att det är en enorm skillnad nu när de är 4 och 6 mot när de var typ 2 och 4, eller yngre. Väldigt mycket lättare nu. Kunde ta timmar att lägga barnen förut, de har aldrig somnat på studs så som många andra barn vi känner gör. Inga nappar eller substitut har funkat. Bara mammas gos, eller pappas.. Tills de stensov, inget smitandes från rummet innan det inte, då gick ”sirenerna” igång. Ofta tog det uppemot två timmar att få barnens att sova, från att man la dem i sängen.

Och de kunde vakna flera gånger var under kvällarna innan man själv gick och la sig runt 22.

Nu somnar de lättare och det känns så gott. Nu har vi verkligen våra välbehövliga 2-3 timmar om kvällarna jag och mannen. Så viktigt att få det där.

 

 

Nu ska jag sätta på lite te och krypa upp framför tv:n.

Kram ♥

6
2 Comments
 • Suss
  februari 24, 2016

  Mysigt hem! Jobbigt när barnen inte vill somna. Jag var mycket själv på kvällarna när våra tre killar var små men de somnade ganska bra själva men det tog ju tid att få tre små i ordning 😉 fast nu kommer jag knappt ihåg det jobbiga, bara myset 😉 Kram

  • Catta
   februari 24, 2016

   Ja det är segt, men som sagt, så mycket bättre nu 🙂
   Man glömmer så snabbt, och mest är det ju mysigt, älskade skruttungar..

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.