GRANIT + FORMBRUKET & SMÅLANDS SKINNMANUFAKTUR

måndag, februari 1, 2016 1 3

 

kampanjsida_ssm_791x500

 

 

Inte nog med att Kamprads varuhus bjuder på finfina samarbeten med duktiga svenska designers och formgivare, även Granit levererar på den fronten.

Deras designsamarbete med Formbruket & Smålands Skinnmanufaktur är fantastiskt tycker jag. En möbelserie för hallen, med produkter gjorda av rena råvaror, ask & läder och allt är tillverkat i Småland.

Läs mer om kollektionen här och mer om designduon Hillevi Magnell & Sara Runestam, som står bakom varumärkena Smålands Skinnmanufaktur & Formbruket.

 

 

Granit plus Formbruket

 

 

 

Välkommen Februari!!

 

 

Hur härligt är det inte då!!

Ny månad och det känns som ett stormsteg närmare våren, wihooo!

Mornar och eftermiddagar har ju redan blivit väldigt mycket ljusare sedan mörkaste decemberdygnet och det är bara  s å  lovely. Jag känner att jag börjar få mer energi och lust att göra saker, dags att vakan ur mitt vinter-ide 🙂

Med ljuset och våren ökar DIY och renoverings-suget och jag har en hel del projekt framför mig, ska bli roligt. Om jag inte får vara kreativ så exploderar jag nog, det är liksom en ventil för allt möjligt för mig, och terapi.

 

 

Ha nu en fin måndagskväll och bra start på nya veckan, och månaden!

Kram

3
1 Comment
  • Suss
    februari 2, 2016

    Snyggt. Alltid lika roligt att ändra hemma och här hemma behövs det verkligen en förändring… Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.