THIS IS THE YEAR

torsdag, januari 14, 2016 6 8

 

 

 

 

Äntligen fixat ny kalender!

Det är någonting jag verkligen behöver, för skriver jag inte upp saker så funkar ingenting i princip, jag är sååå snurrig. Så snurrig att jag ofta även glömmer att skriva upp.. och så snurrig att jag glömmer titta & läsa vad jag skrivit upp, haha.

Men det blir iallafall mer ordning än om jag inte hade haft en almanacka..

För den som vill ha en likadan så finns den på Lagerhaus för 129:-, ett bra val, då den består av 90% återvunnet papper. Toppen!

 

Så, nytt år, nya planer.

Semesterresa i Sep är ju redan bokad, och innan dess ska vi faktiskt till Milano med jobbet i April, tjohoo så spännande! Har faktiskt aldrig varit i Italien så jag ser verkligen fram emot detta.

Inredningsplaner finns självklart med i tankarna, det roligaste jag vet ju! Blir inga stora projekt, men golvmålning i sovrummet, lite trädgårdsfix till våren, och förhoppningsvis en del DIY. Har en del idéer..

Sen hoppas jag att kalendern ska fyllas med mer tid för vänner och fler mysiga utflykter med familjen.

 

Ni då, tankar, planer och mål för 2016?

 

 

 

 

 

 

Goood mooorning!

 

 

Jag det är en bra morgon idag, hyfsat pigg & ingen huvudvärk, hurray!

Och så är det vackert väder, isande kallt, men soool!

Än så länge slappar vi i våra pyjamasar jag och barnen. Valentin ligger sked med Ebba i soffan och Inez kollar på Ipaden, mmm lugnt och skönt.

Har inga speciella planer, annat än att vi ska fixa iordning i gästrummet. Fick säng-leverans igår, J fyndade en kontinentalsäng på Furniturebox, och nu vill jag fixa därinne.

 

I eftermiddag ska jag på massage, har bokat en timma Shiatsumassage, ska bli sååå skönt!

Hela jag är en knuta..

Nu ska jag skutta in i en dusch!

 

Kram på er ♥♥

8
6 Comments
 • Ekenäsliv
  januari 14, 2016

  Så fin kalender!
  Jag hade en sån personlig almanacka förra året, men nu är jag mer digital och har det i mobilen.
  Projekt har jag alltid snurrandes i huvudet tror jag 😉 Går nog inte att ändra på det 😉
  Juust nu drömmer jag om en köksö och väldigt gärna ett trevligare sovrum! Blev inte så nice där när vi tog tre garderober ner till hallen… Så nu hänger mina kläder på ett vädringsställ, inte så fancy.
  Hoppas ni får en mysig dag!
  Kramar Anna

  • Catta
   januari 14, 2016

   Jag har en del i mobilen, men jag älskar känslan av att skriva på papper! Kommer aldrig sluta med det tror jag.
   Då har ni lite projekt under 2016 med, härligt 🙂 Ska bli kul att följa!

   Kramis

 • Johanna
  januari 14, 2016

  Hej gumman!

  Usch för gastroskopi men vad skönt att det gick bra ändå! Jättefin och enkel kalender, jag kör med min som jag har på jobbet, den får agera privatkalender också. Sedan har vi en enkel och praktisk familjekalender från Granit, som är terminsvis och det gillar jag:)

  Planer och mål för 2016? Planen är verkligen en semesterresa i juli/augusti, men det beror ju lite på andra saker. Planen är ju också att sälja radhuset i år och köpa något som inte är bostadsrätt. Rickard hatar det verkligen. Känns både jättekul och lite jobbigt måste jag säga.

  Mål. Jo, att ta lite bättre hand om mig själv. Börja dansa igen. Ta tag i min onda korsrygg och min onda gumske, förstå att jag måste styrka min kropp. Ett annat mål är att laga lite roligare mat, leta recept och bli bättre på att veckoplanera middagarna.

  Puss puss gumman!

  • Catta
   januari 14, 2016

   Ja, inget trevligt, men det såg bra ut. Nu väntar jag bara på provsvar..
   Vi behöver också en familjekalender, måste hitta en käck!

   Spännande med ev husförsäljning! Hoppas ni hittar drömhuset på vägen 🙂

   Ska också ta bättre hand om mig själv, träna lite mer och så, vi tummar på att vi ska skaffa bättre hälsa 2016!

   Puss

 • Renoveringshuset
  januari 14, 2016

  Vilka vackra blommor!!! Underbara färger ihop – skulle passa bra ihop med mina nya tavlor om du sett dem på min blogg? 🙂

  Vi bodde i lägenhet en massa år, köptes för 1 krona och såldes för 5-siffrigt belopp 10 år senare (2014). Vi bor i fristående villa, som vi köpte hösten 2014 för 58o 000 kr. Ett ”fynd” för liknande hus i samma område ligger numera på 1,5 miljoner ungefär.

  Visst har det kostat att renovera så mycket vi gjort, men de pengarna har vi redan tjänat i flera gånger om.. 😉

  Kraam Therese

 • Nike - inredning, trender och studentliv
  januari 15, 2016

  Vilket bra tips! Svårt att hitta snygga kalendrar till anständigt pris tycker jag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.