SVENSKT TENN -KOPIA

onsdag, december 23, 2015 3 7

 

 

 

Inte de skarpaste bilder i dessa mörka tider., men jag är väldigt nöjd över min budgetkruka från Blomsterlandet iallafall 🙂

Jag har länge varit sugen på den mörkgröna krukan från Svenskt Tenn, i mellanstorleken, men känt att jag inte velat lägga de pengarna (600:- för kruka med fat). Då blir man ju glad när man hittar en kopia för en billig peng! Jo jag vet, de skiljer sig en del, krukan från Tennet är mer stilren, och snyggare såklart, men färgen är ju mustig och go likt ST-krukan. Fin i juletid om inte annat 🙂

Pris för kombination kruka (som är i nån slags plast) & fat blev 88:-, som hittat!

 

 

 

 

 

Hej dan före dopparedan!

 

 

Snart är den stora dagen här! Har ni hunnit fixa med alla klappar, mat mm, eller är ni superstressade för att ni inte varit ute i så god tid ni hade tänkt?

Både och här, men det får bli som det blir tycker jag. Det viktigaste är väl ändå gemenskapen, att man umgås och har det mysigt.

Önskar alla människor där därute, kärlek, trygghet och gemenskap ♥

 

 

Nu ska vi strössla färdigt cake-popsen som vi inte hann med igår, sen blir det mys.. I NYA SOFFAN!

(Yes, idag kom den, äntligen, ni ska få se såklart, när jag får tid att fota..)

Är hur seg som helst efter en härlig kväll med fina vänner igår, inga bilder från kvällen tyvärr, förutom en liten på insta. Alltså man har ju inte tid att ta en massa kort när man umgås med vänner man inte sett på en halv evighet. Hade mycket att ta igen med mitt hjärta Caroline som bor i NY.

 

 

Ha nu en fin dan-före-kväll!

Kram

7
3 Comments
 • Ulrica
  december 23, 2015

  Visst blir man lite märkesgalning ibland, men jag tycker faktiskt att din kruka är precis lika fin som ”originalet” :).

  Jag hoppas du får en underbar julhelg med nära och kära.
  KRAM

 • Pernilla
  december 23, 2015

  Väldigt fin Kopia! Ska jag kika efter! Låter som en trevlig kväll:) . En riktigt God jul! Kram Pernilla

 • Suss
  december 23, 2015

  Snygg kruka, perfekt fynd och snygg färg. Önskar dig en riktigt God Jul! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.