JULARRANGEMANG BLOMMOR

tisdag, december 22, 2015 3 7

 

 

 

Det där med buketter & blomsterarrangemang är väl inte min starka sida, men det blir ju så mycket billiga att knåpa ihop själv än att köpa färdigt, så jag slängde ihop ett litet jularrangemang.

Kanske inte just det juligaste, men en vit julstjärna sitter i mitten och lite röda tulpaner har jag tryckt ner. Tillsammans med liljor, nejlikor och eukalyptus.

 

 

 

 

Jag började med att lägga oasis i blöt som jag sedan lade i botten på en denna urna. Därefter tog jag ur julstjärnan ur plastkrukan, tog bort lite jord och satte uppe på oasisen. Sen var det bara att trycka i snittblommorna lite som jag ville ha dem.

Enkelt, fint och inte så dyrt (ca 200:- tot).

Hoppas den ska slå ut lite mer, lagom till julafton..

 

 

 

Hej vänner!

 

 

Ledig dag här, dock fick vi gå upp i ottan ändå jag och barnen, för att köra Ebba till Blå Stjärnan där hon opererats idag. Dumma kindtanden hon kluvit har karvats bort, och de där stora är knepiga. Man snittar och sedan får man karva bort lite på själva käkbenet för att få ut den där bamsingen med tre rejäla rötter, hua.

Men det blir skönt för henne att slippa ha ont, lilla hjärtat.

 

Gör ett litet blogginlägg här medan en gosig och illgrön kaka gräddas färdigt i ugnen, jag och barnen ska nämligen göra smarriga cakepops, och lite karamellfärg gör ju det hela lite roligare 😉

Om ett par timmar ska jag åka in till stan och mysa med ett gäng tjejkompisar. Vi ska spaa & ut och äta på Dorsia, ska bli himla kul! Hoppas jag lyckas hålla mig pigg hela kvällen bara, fortfarande inte helt hundra känner jag mig.

 

Nu är kakan färdig!

 

 

Ses imorgon igen, kram.

7
3 Comments
 • Rebecca Pecci
  december 22, 2015

  Vilka ljuvliga blommor! Alltid lika inspirerande här hos dig. Vill passa på att önska dig och de dina en riktigt God Jul ♥

  Många kramar
  Rebecca

 • Home2tiny
  december 23, 2015

  Vad fint du gjort, kommer bli så fin på julbordet. Önskar också dig och familjen en riktigt God Jul. Kramisar Tina

 • avante.biz
  oktober 27, 2018

  Ett l gt jularrangemang p k ksbordet eller soffbordet blir fint och framh ver blommorna lite extra. V lj ett fat eller l g sk l, nytt eller gammalt och fyll p med lite jord, sen r det bara att s tta ner de blommor du gillar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.