UGG -WARMTH BEFORE BEAUTY

torsdag, november 12, 2015 3 6

 

 

 

Inga tjusiga skor precis, men varma, och lätta att ta på.

Perfekta för kyliga hundpromenader & vinterhäng på lekplatsen. Så jag har skaffat ett par, för jag hatar att frysa om fötterna.

Har ett par curlingkängor som jag älskar, men eftersom jag använder de så galet flitigt så nöts liksom pälsen bort mer och mer inuti, så jag behöver ett par att varva med.

 

Visste ni förresten att UGG-bootsen är beachwear från början? De började tillverkas i Kalifornien 1978 som avslappnade strandskor och blev snabbt populära, inte minst av surfare som snabbt kunde bli varma efter timmar i vattnet.

Så det där med att Pamela Andersson gled omkring i superkorta jeansshorts i kombination med mockaskor med päls var ju inget konstigt alls egentligen, även om många tyckte det var helknasigt..

Och efter surfsäsongen, hamnade de i vintershopparna på skidresorterna. Perfekt att stoppa ner ömma kalla fötter där i efter en dag i backen.

 

 

 

 

UGG W Classic Short heter mina och kommer härifrån.

Mina fladdriga byxor kommer från samma ställe, tokfynd på rean (slutsålda).

 

 

 

Hej torsdag!

 

 

Det klarnar på himlen och det ser ut att bli blått och fint, men det blåååser. Gillar inte jag. Fast bättre än regn iofs. Vi ska strax ta bilen till Ica Maxi, vårt torsdagshäng haha. Storhandling och korvlunch för mig och barnen.

 

Hade tänkt åka ut till ön, men får se om det hinns med.

Det är mycket man vill denna lediga dag, inte minst hinna städa och  fixa inför helgen, så man slipper det då. Men måste umgås och göra något mysigt med barnen med.

 

 

Hoppas ni har en fin dag finingar, kram!

6
3 Comments
 • Johanna
  november 12, 2015

  Hej gums!

  Både jag och min lilla gumma har ett par Uggs som väntar i garderoben. Det är Sols första par men jag hade ett par förrförra vintern också och jag älskar dem! Nja, inte till utseendet men de är bara så varma och gosiga! För precis som du så hatar jag verkligen att frysa om fötterna. Jag tror att vi har samma färg:)

  Hoppas du och kidsen har en härlig ledig torsdag!!

  Många kramar från mig!

 • Ljuva Magnolia
  november 13, 2015

  Skulle vilja köpa till barnen med, men Inez KAN verkligen inte hålla ett par skor hela mer än ett par veckor haha, så de är lite för dyra för vår lilla loppa, än så länge.. Hon skulle behöve ett par arbetarkängor med stålhätta haha!
  Hon sliter hål på tårna på momangen och jag fattar inte HUR hon gör??

  Kram finis, och du, en date snart?

  • Johanna
   november 13, 2015

   Haha, Sol är precis likadan. Till skillnad mot sin storbror som typ aldrig har gjort sönder ett endaste par skor, eller klädesplagg heller för den delen. Galet vad ungar kan vara olika?!?

   Men jag tänker att de där Uggsen får agera ”finskor” och de får användas lite ”sparsamt”;) Lek i snö och slask och allt annat får göras i ett par Kavat:) Hon kan ha sina som jag köpte förra året, riktigt skönt!

   Ja, vi måste verkligen ses snart! Jag kanske kan ta mig en tur till dig en kväll när Josef ska jobba och barnen ska sova så kan vi mysa ett par timmar?

   Ha en finfin helg!

   Kramelikram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.