HAPPY FRIDAY!

fredag, november 13, 2015 1 7

 

Jacka Vila (rea) här, byxor Zara här, skor Uggs här

 

 

Bild från gårdagens photoshoot.

Inte så mycket på mig, utan mer på barnen inför årets julkort.

Det var ju en helt fantastiskt vacker dag igår, och ljuset var helt magiskt. Så jag packade cykelkorgen med tomtekläder till Inez & Valentin och trampade iväg med dem till ”gläntan” i skogen, där vi tog jättefina bilder.

 

 

 

Hej fredag & helg!

 

 

Så. Himla. Skönt. Med. Helg.

Mår ni bra?

Jag fick gå en kvart tidigare från jobbet idag, dumma dumma huvudvärken kom på besök. Vågade inte riskera att den blev värre, då jag är själv med kidsen ikväll för sambon har stuckit iväg på en utekväll med kollegor. Och skulle jag orka en ensamkväll med kidsen så var det bara till att skynda hem och trycka i lite medicin.

 

Så det gjorde jag, och som tur är så hjälpte det ganska bra. Pjuh.

Nu är de iofs himla mysiga och ganska lugna och fina, men ni vet, en mamma måste ju fungera trots det. Fixa käk, lyssna på vad de har att berätta från Föris, bada dem, hjälpa bygga de svåra bitarna på legot (vi har legokväll 😉 ), osv..

 

När barnen har somnat hoppas jag att har lite energi till att redigera lite av gårdagens bilder, så jag får beställt de där julkorten i tid.

Hur gör ni, skickar ni några julkort och tar ni egna bilden eller köper ”färdiga” motiv?

Jag tycker hur som att det är himla kul & mysigt att både skicka och få julkort. Och då helst på lådan såklart, e-varianter är inte lika charmigt, även om det säkert är smidigt.

 

 

Ha nu en go fredagskväll, kram.

7
1 Comment
 • Ekenäsliv
  november 13, 2015

  Heeeej sweetie <3
  Hua, så skönt att huvudvärken gav sig av… Det är fruktansvärt när man känner att den knackar på och man vill bara INTE släppa in den.
  Jag är som du, gillar julkort och särskilt de som är lite mer personliga.
  Nu är ju frågan hur länge dottern vill vara med på bild längre…. 10, turning 11 in januari, inte lätt alltså. Det var med mutor hon var med idag innan hon skulle på skoldisco 😉
  Nu är hon hemma, var så så trött så hon bara kraschade i säng 😉
  Suss got vännen o ha en riktigt fin helg!
  Kraaaaam Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.