LAMP-KÄRLEK

fredag, september 11, 2015 1 5

 

 

 

Tipsade om den här lampan för ett tag sedan, gillade den så mycket så den fick flytta in. Den ska få bo i sovrummet, när jag hrm hrm, lyckas bli klar med väggar och så där inne. (Vissa saker kan verkligen ta tid att få gjort..).

 

De vägglampor vi har där inne nu passar inte alls, så nu blir det bordslampor istället och jag letar efter en kompis till andra sidan, tips på det?

(Lite sugen på den här med)

Fint med två olika tycker jag, men hittar jag ingen som faller mig helt i smaken så får det bli en sån här till 🙂

 

Lampan hittade jag här och den finns förutom i guld även i krom & koppar.

Just nu är det Weekend offer på Ellos med 30% på dyraste varan, så passa på! Eller kanske ännu bättre om du kikar bland dina personliga erbjudanden (jag får tex 40% på valfri vara bland mina).

 

 

Hello friday!

 

 

Hej finingar! Mår ni bra?

 

Jag känner mig lite mosig i skallen efter en dag på kontoret, vilken tur att det är helg! Köpt fredagsblommor och piffat lite här hemma, blir man alltid glad av. Vi har ätit god middag och nu är det fredagsmys framför tv:n som väntar, så gott att vara hemma igen och nu ska jag börja höstpiffa hemmet lite i helgen.

Ni då, ”boar” ni för hösten?

 

Nu önskar jag fin fredag så ses vi imorgon igen.

 

 

Kram kram

5
1 Comment
  • Anita
    september 12, 2015

    Vilken snygg lampa. Jag måste nog kika in hos Ellos. Tack för tipset. Kram Anita
    a

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.