HEMMA IGEN!

torsdag, september 10, 2015 2 5

 

Bye bye O.B.C..

 

 

 

Jösses, den här veckan gick fort, men gud vad det är skönt att vara hemma igen ändå. 16 grader och sol var det i Götet när vi landade, helt perfekt efter en vecka av riktig ökenhetta.

Vi har kramat om vår goa vovve som vi längtat halvt ihjäl oss efter, och kramat mamsen som passat henne hela veckan (dessutom stod hon med middag färdig här hemma när vi kom innanför dörren, guld värt!)

Barnen har precis somnat, trötta efter en lång resa. De har varit så himla himla duktiga och knappt gnällt alls över flyg/bussresa och långa väntetider, mina små hjärtan.

Nu blir det film här och ryggläge i soffan som vi längtat efter så.

 

Imorgon blir det tillbax till jobbet för min del (vilken tur att det är freeedag!!!) och barnen ska vara hemma med Josef som är ledig.

 

 

Kram och fin kväll till er!

5
2 Comments
 • Helenas enkla vardag
  september 10, 2015

  Välkomna hem! Gudars vilken underbar resa ni haft, blev toksugen på det stället också någon gång. Skönt med mjukstart och kul att det gick så bra med barnen. Nu har jag också köpt dator.. Men just nu är det mycket jag inte fattar. Har du sett att Emma har bloggträff 17/10? Tänkte om du var sugen och hade missat det:: kramelikram Helena

  • Ljuva Magnolia
   september 11, 2015

   Hej finis! Ja det har varit helt ljuvligt!! Åk dit, fantastiskt hotell verkligen 🙂
   Gött med ny dator, så nätta och smidiga de är maccarna 😉
   Du lär dig snart!
   Helt missat, vart finns info om träffen?

   Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.