FÖRVARING I POJKRUMMET

söndag, september 20, 2015 4 6

 

 

 

Med Fintorp & Bygel på väggen blir det ordning & reda på pennorna, kritor och annat i barnrummet. Snyggt, billigt och smart!

Dessa produkter är egentligen tänkta till köket, och vi har faktiskt en silvrig Fintorp i vårt, men jag tycker de passar lika fint i barnrummet, på kontoret, eller vart som i hemmet.

Vad som oxå passar fint i barnrummet är den här IKEA PS.

 

 

 

 

Vi bytte plats på skrivbordet och ställde det mot griffeltavelväggen istället, har även bytt ut bockbenen mot ett par enklare som jag hade ståendes i förrådet. Så nu kan två sitta här utan att slå i benen. (Här kan ni se hur det såg ut innan).

En hylla ska upp och lite annat piff.

 

 

God morgon söndag!

 

 

Vaknar upp till strålande väder här på västkusten och jag tänkte att jag skulle ta tag i lite trädgårdsarbete, måste peta ner alla tulpanlökar jag köpt i rabatterna.

Sen ska jag försöka ta mig ut på en löprunda, jag känner att jag måste verkligen få upp lite puls i kroppen, behöver det.

Det är något jag i princip aldrig gör, joggar, powerwalkar eller springer alltså, men jag känner mig som en 90-åring när jag vaknar om mornarna och jag inte förrän efter ca 3 koppar kaffe är jag på benen typ. Energinivån  är på botten, och jag känner mig liksom förorenad på insidan. Så här skall rensas slaggprodukter och endorfiner skall frigöras, tjohoo!

 

Hur går det för er, tränar ni något?

Som småbarnsförälder tycker jag det är supersvårt att hitta tiden till det!

 

 

Hoppas ni får en härlig söndag, kramis!

6
4 Comments
 • Ekenäsliv
  september 20, 2015

  Snyggt o smart!!!=)
  Tack vännen, jag ser med fram emot att det ska bli klart;) Fast jag får bromsa min man ibland, för han kan dundra på när han är igång. Men jag pallar inte riktigt hålla jämna steg med allt annat som måste göras… Så jag får faktiskt bromsa lite. och så har vi ju sagt att det ska vara klart till jul, så då har jag liksom landat i den tanken.
  Livet pågår ju hela tiden.
  Något jag tänker på sååå mycket just nu.
  När dottern inte är pigg än, de har massor av läxor redan i fyran (4st/vecka) och hon är hemma ca 15 varje dag… Det känns inte riktigt humant…

  Så då behöver jag verkligen ut o lufta mig. När jag springer rensar jag hjärnan och det har blivit till något jag verkligen behöver, från att ha tvingat ut mig själv. Men nu älskar jag det!

  Ha de gott vännen!!
  Kramar Anna

  • Catta
   september 21, 2015

   Jag sprang, och det var sååå skönt! Efteråt iaf haha 😉

   Kramis

 • Renoveringshuset
  september 21, 2015

  Ni har så fint hemma!! Du är så pysslig, och full av ork…… Hur orkar och hinner du med allt? Jag hinner ingenting (skrev om det nyss i bloggen).. är lite nyfiken på hur era vardagar ser ut, tidsmässigt, och ändå hinner göra annat? 😉

  Kraam Therese

  • Catta
   september 21, 2015

   Tack snälla! Hmm, kanske blir ett inlägg om det 🙂

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.