BOKVINNARE!

tisdag, maj 5, 2015 1 1

 

 

Grattis till dig Nina (från Simrishamn) som blev vinnare av Michaela Forni´s bok Om Att Älska 🙂

Du har mail!

 

Tack till alla andra som var med och tävlade!

 

 

Todeloo tisdag!

 

 

Fortsatt vab här.. och det verkar fortsätta imorgon, Inez hostade så hon kräktes nyss och febern var upp i 38,5 igen. Hon hade över 39 igår och låg på soffan nästan hela dagen, satt upp några gånger för att lägga pussel med mig bara. Åt knappt nåt men drack åtminstone hyfsat med vatten.

Idag var hon pigg under några timmar och ville hjälpa till att riva tapet i tvättstugan, men snart därefter började hon gny och blev varm igen.

Stackars fialottan, och stackars Valentin som inte heller är riktigt bra än. Vad är detta för jäkla hosta mm vi fått?? Jag har ju varit kass i flera veckor för andra omgången bara denna vår. Jag som aldrig brukar bli förkylningssjuk.

Mamma fick komma och passa en stund på lunchen för jag skulle till läkaren och fylla några rör med blod för prov, ska kolla.. ja typ all skit som jag har som Hypotyreos , blodbrist och t.o.m bajsprov ska jag lämna denna gång. Känns fräscht och jag är hur pepp som helst! NOT!!

Ni ska bara veta hur många undersökningar jag gjort i bakdörrn genom åren, med IBS och allt jag har. Gastroskopi och koloskopi samtidigt bl.a,  och det inför ett studentteam med 8 unga manliga läkarstuderande dessutom, helfestligt hahaha! Fy fan.

Tror halva Sahlgrenska har granskat mig på avigsidan..

Rätt så öppen med sånt här om någon skulle råka ha lite magproblem och vill prata av sig.

 

Ha nu en go kväll så ses vi imorgon igen, kram!

1
1 Comment
  • Nina
    maj 5, 2015

    Tack söta du! Tror inte jag har vunnit mer än två gånger i hela mitt liv! Tack igen! : )

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.