PÅSKIGA SMÅ

torsdag, april 2, 2015 6 3

SAMSUNG CSC

 

 

Mina gullungar i påsk-outfits till förskolans firande igår.

Man tager vad man haver.. flamencoklänning & bakförkläde 😉 Glömde måla mustasch på Valentin i all morgonhast, men han blev en fin liten gubbe ändå.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

God kväll denna skärtorsdag!

 

 

Har landat i soffan nu, efter en småjobbig dag, mentalt. Mycket nytt på körlektionen som jag bara inte orkade ta till mig, och då blir jag så frustrerad. Har ganska låg stressgräns i vissa lägen, och det leder till att jag liksom jagar upp mig och blir förbannad.

Så fruktansvärt mycket trafik var det idag, åt alla håll och kanter. Så jag blev snurrig av alla direktiv och ville bara fly fältet så att säga. Övade placering i rondeller, dragläge i backe vid utfart med dålig sikt, och en del parkering. Parkering är inga problem för mig, varken att köra in eller backa in, men rondeller gillar jag inte. Särskilt inte när de är tvåfiliga, och man kommer i 70 och ska tänka på att kolla speglar, blinka, växla ner, köra in, kolla döda vinkeln, placera sig, blinka ut osv.. Alltså när det kommer bilar från alla håll hela tiden i en strid ström medans läraren sitter och pratar hela tiden så kokar min hjärna över.

Mest i min skalle säger Arne, han tyckte inte alls det gick dåligt, jag kände mig fullständigt värdelös.

Han tyckte jag skulle vara nöjd över att jag är så bra på att parkera och att växlingen inte är något problem, men jag vill köra perfekt, NU.

Tålamod vore nåt.

 

Nu babblar jag igen, sorry, säkert precis hur tråkigt som helst att läsa om min körning haha.

 

Mådde lite bättre på eftermiddagen, så himla fint väder och jag och barnen var ute och lekte efter middagen till strax innan 19, underbart. Sen fick vi en ny matta levererad till vardagsrummet med, och det är jag glad för må ni tro, den är så fin & passade perfekt. Ni ska få se den gosiga saken imorgon.

 

 

Nu måste jag stoppa i mig något här för magen kurrar, gått åt mycket energi idag..

 

Hoppas ni har en fin kväll, kram.

3
6 Comments
 • Annelie Persson
  april 2, 2015

  vilka söta gullungar du har,,,,babbla på du om körkortet,tycker det är kul att läsa o minnas hur det var o va glad att man redan har kortet ,lycka till,,glad påsk!!!Annelie

  • Catta
   april 2, 2015

   Tack snälla 🙂
   Känns skönt att tjöta av sig lite, så lämnar man det lite bakom sig liksom, rensar du vet..

   Glad Påsk på dig med!
   Kram

 • Rebecca Pecci
  april 2, 2015

  Vilka underbaringar!!! Här har vi också haft besök av påskärringar och påskgubbar, dock var det bara våra barn som gick runt och påskade:) Önskar er en riktigt Glad Påsk!!!
  Kram

 • Tittilina
  april 2, 2015

  Españolaklänning är den nya påskkärringsoutfiten!
  Jag har sett en hand full idag och igår. Funkar finemang tycker jag.
  Den får vi nog sno till nästa år…

  Glad Påsk!

 • Fredrika
  april 3, 2015

  Men åh vilka sötingar!!
  Åh du fina! Jag vet hur det är när man inte har något tålamod. Men försök att ta in det Arne säger att du är duktig! Se bara tillbaka några lektioner vilken utveckling du gjort! Du är så duktig som gör det här nu med småbarn och så mycket själv som du är i veckorna. Heja heja dig!!
  Hoppa ni får en skön och rolig påsk ni fina familj:)

  KRAM

 • Sandra
  april 3, 2015

  Här skulle jag nog inte få måla en endaste liten prick i ansiktet på min lille…
  Bilkörningen kommer att sitta i ryggraden sen, och regler som ändras och förnyas så vette 17 om jag hade klarat det idag…

  Lycka till och Glad påsk
  Kram Sandra

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.