GRÅTT & MJUKT UNDER FÖTTERNA

fredag, april 3, 2015 6 6

SAMSUNG CSC

 

 

Grå mattor är något jag sett väldigt mycket av de senaste 2-3 åren, inte minst i bloggvärlden, men även ofta i homestylade Hemnet-annonser.

Funderat väldigt länge på om vi ska byta, och nu bestämde jag mig för att det var dags. Jag älskar förvisso vår Kelim men den är faktiskt inte den mysigaste att sätta fossingarna på, ganska hård och sträv. Sen är den multicoloured, i brunt, grönt, rosa, turkos mm, vilket inte direkt underlättar när man vill byta färg på kuddar och annat till mönstrade blå som jag är sugen på.

Byta kuddar är ju inget man måste göra precis, men ombyte förnöjer anser jag och man kan ju t.e.x byta kuddar fram och tillbaka i olika rum, när man vill ha en lätt förändring.

 

 

SAMSUNG CSC

 

Provar hur min nätta skara kuddar i blått funkar i soffan, och till den grå mattan.

Ebba suckar..

 

SAMSUNG CSC

 

..och suckar igen, när hon ser att de små är på ingång i 190..

 

SAMSUNG CSC

 

 

Himlans mysig matta tycker barnen, som såg sin chans att bygga koja med alla kuddar jag föst ner från soffan, Inez bäddar ner brorsan och laddar med fika.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Inte rätat ut sig riktigt ännu.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Fin lagom ljus grå färg & stor (200×290), ni hittar den här.

Tavlor ovanför soffan har fotfarande inte kommit upp som ni ser, suck. Fattas en och annan ram ännu..

 

 

Hej lååångfredag!

 

 

Hoppas faktiskt denna strålande fredag blir riktigt lång, för vädret är fantastiskt och jag vill ha tid för både trädgårdsarbete, lek med barn & hund, samt ligga raklång i utemöblerna och få lite färg på nosen.

Helghandling fixade vi för ett par timmar sedan, så det är klart, skönt.

Idag har vi inga andra planer än att vara med varandra och mysa, imorgon jobbar Josef till 16 så svärmor kommer till oss och påsklunchar. Kvällen ska vi tillbringa hos min barndomsvän Jennie och hennes familj ute på ön, ska bli mysigt! Det blir grillat har jag hört, åh vad jag längtar. Kommer bli en kul kväll både för oss & barnen 🙂

 

 

Hur har ni planerat påskhelgen, full aktivitet redan idag kanske?

 

Stor kram & en riktigt Glad Påsk!!

6
6 Comments
 • Suss - Hemma på Sjuan
  april 3, 2015

  Vilken snygg matta, gillade färgen. Här finns det bara en liten matta (alldeles för tomt) men det blir så mycket hundhår i de… Härliga kuddar och er soffa är så snygg, vart är den ifrån? Söt lite Ebba och söta kids. Ha en fin påskhelg, kram Suss

 • Mallansvardag
  april 3, 2015

  Här blir det påskmat på hemmaplan i kväll och hos mormor med släkten i morgon. Risken är väl att kilona smyger sig på under helgen för jag älskar påskmat. Men det får vi fixa till sen : )
  Det blev riktigt fint med den gråa mattan den såg härligt mjuk och skön ut.
  Det är inte konstigt att grå blivit en så populär färg, man kan ju ha de allra flesta färger till och så är den ju så skön att vila ögonen på.
  Önskar dig en underbar påsk.
  Kram Malin

 • Alexandra
  april 3, 2015

  Ser ut som den perfekta grå mattan! Är det den ljusa eller mörka grå?

 • Helenas enkla vardag
  april 4, 2015

  Ok så snygg färg. Jag som har en massa beige’a mattor, blev just sugen på en grå, riktigt snygga kuddar till.. Glad påsk på er alla. Kram Helens

 • Hanna
  januari 18, 2017

  Hej!

  Hittade hit när jag googlade gröngrå matta men såg då istället direkt det snygga soffbordet. Varifrån kommer det?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.