SÄNGLÄGE & LAMPKÄRLEK

fredag, mars 20, 2015 4 2

SAMSUNG CSC

 

 

Fortfarande risig idag, så det blir att gå mellan sängen och lite runt i huset för att serva barnen, som är hemma idag, jag hade inte klarat att gå till föris med dem. De verkar vara ganska nöjda med att få vara hemma och leker snällt, precis som att de förstår att mamsen inte mår bra. Får bli en del tv för dem idag tror jag, tur att det finns resurser 😉

Mest synd om Ebba, som inte får någon promenad (får bli när pappa kommer hem från jobbet) utan får göra sina morgonbehov i trädgården, vad gör man.. Sjukt glad att vi inte bor i lägenhet längre, i dessa lägen, då är det inte lika lätt att skicka ut vovve utan ägare precis.

 

Sitter och kollar på lite nya lampor till sovrummet, vi ska ju göra om där inne som jag nämnt så många gånger (skittrött på hur det ser ut nu). Sänggaveln tänker jag gör om med nytt tyg och nitar i mässing, och till den vill jag har något enkelt, som lampan Puck under.

 

 

Puck mässing

 

 

Den är stilren och klassisk, men något dyr, så om någon hittar någon budgetvariant får ni gärna hojta 🙂

Puck hittas bl.a här, i butiken som även har fått in nyheten PH-lampan från Louis Poulsen i koppar (två varianter), sjukt fina tycker jag. Hade jag oxå kunnat tänka mig som sänglampor, men kommer inte på fråga..

 

 

Louise Paulsen mässing vit

 

 

PH-lampan hittar ni här, (varning för prischock).

 

 

Pauls

 

 

Nu ska jag ge mina små hjärtan en skål med frukt i soffan och leta upp någon mysig film, lite tidigt fredagsmys 😉

 

Kram på er & lovely fredag!

Catta

2
4 Comments
 • Sofi Sjökvist
  mars 20, 2015

  Hej Catta!

  Å stackars dig som varit magsjuk, inte kul:( Skönt att du så sakta börjar pigga på dig. Tycker det ser så fint ut i ert sovrum men vet ju att ibland tröttnar man och vill förnya sig:) Tycker alla lampor var superfina!

  Ha en skön fredag nu!

  Kram Sofi

  • Catta
   mars 20, 2015

   Nu mår jag helt ok, lite trött fortfarande bara.. Tack snälla, jo det kanske är så illa, men jag har länge haft en annan bild hur vi ska ha det, golvet ska bytas framförallt, sen hänger resten liksom på 😉

   Kram och detsamma till dig!

 • Michaela
  mars 20, 2015

  Hej

  Finns en lampa som liknar den på Mio för 1000kr. Den finns både i mässing/Krom och vit. Dock inte lika fin.

  M V H

  Michaela

  • Catta
   mars 20, 2015

   Tack snälla för toppentips, en fin kandidat tycker jag 🙂 Ska loppiskolla lite och så innan jag slår till på något.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.