HÄRLIGA KLÄNNINGSTID

torsdag, mars 19, 2015 5 1

klänningar ellos

 

 

Tänk att vi har denna härliga tid av bara ben & skira klänningar framför oss, så lovely!

Har hittat några finingar som gärna får hänga i min garderob i sommar.

No 1

No2

No3

No4

No5

No6

 

 

Hej på er vänner

 

 

En klen liten Catta här, magsjukan från hell kom på besök, har legat i sängen i ett helt dygn utan att kunna gå upp i princip. Inte kräkts så vansinnigt många gånger utan har lidit mest av våldsam huvuvärk/migän och ryggont. De få gånger jag stigit upp för att släpa mig till badrummet har jag fått karusellyrsel och det har svartnat framför ögonen så jag slagit i golvet. Fy fan säger jag bara, så dålig jag varit..

Josef har fått injicera mig med mina migränsprutor, tack gode gud för dem. Dock har de bara hjälpt under ett par timmar max.

Bättre nu, även om jag håller mig i sängen, fått i mig en skiva barkis och lite kvarg.

 

 

Hoppas ni har det bra, kram.

1
5 Comments
 • Mallansvardag
  mars 19, 2015

  Usch och fy för magsjukan tycker faktiskt V Ä L D I G T synd om dig nu ❤️
  Här har vi helt klarat oss från den hemska smittan …peppar, peppar.,.,,
  Gick igenom mitt förråd av klänningar här om dagen och det behöver verkligen en liten uppdatering. Tyvärr har jag en sån där kropp som måste prova saker först, så att handla på nätet är inte att tänka på tyvärr ; )

 • Tanja
  mars 19, 2015

  Krya! Vilka roliga tävlingar du har jämt!! : )

 • Annelie Persson
  mars 19, 2015

  Fy då,hoppas det går över snabbt,tycker väldigt synd om dig.själv har jag inte haft magsjuka i hela mitt vuxna liv.Men när jag var gravid så spydde jag nästan hela graviditeten,,,och sen har jag ju varit fyllesjuk,men då får man skylla sig själv,,,krya på dig,,,Mvh Annelie

 • Ekenäsliv
  mars 20, 2015

  Men lilla sötstrumpa <3
  Stackare där, låter verkligen inte roligt alls… Hujedamig!
  Varma krya på dig kramar kommer här <3
  /Anna

 • Emely
  mars 21, 2015

  Den vita är min favorit. Love it! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.