RUMSGRAN & VAB

måndag, november 24, 2014 6 3

SAMSUNG CSC

 

 

En liten rumsgran har hamnat i blogghörnan, så nu är det lite julfint där, och mer ska det bli!

 

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

 

Är så galet kär i detta krusiga vackra tibetanska lammskinn så jag funderar på om jag ska klicka hem ett till, om någon mer är sugen så finns det här.

 

 

God morgon måndag!

 

 

Här har vi årets andra vab-dag idag, Inez hade hög feber lör-söndagnatten och lite feber igår till idag (ändå är hon ganska piggeluring). Lite snoriga och hostiga är de små med, fast inget allvarligt. Helt otroligt ändå vilken skillnad mot förra året då vi var hemma för sjukdom betydligt oftare, vi har varit fantastiskt krya denna höst, skönt!

Mysigt att vara hemma och ta hand om sina barn någon extra dag ibland ändå, och vi ska nog kunna hitta på något mysigt, adventspynta står som prioritet. Barnen tycker det är kul att krypa omkring i vindarna och rota fram grejer tillsammans med mig 🙂

Skönt för mig med att vara hemma, känner mig inte riktigt på banan jag heller, Lite utmattningssymptom, lite tryck över bröstet av stress typ. Längtar något oerhört efter lite längre ledighet tillsammans med hela familjen. Kan bero på att jag och Josef bara hade 1 vecka semester ihop i somras och att han jobbar så mycket annars när jag är ledig.

Hade varit fantastiskt att boka in en stuga någonstans och bara ha det mysigt tillsammans några dagar, självklart där man får ha med hund så HELA familjen kan följa med, tips någon?

 

Önskar er en fin måndag & ny vecka finingar, kram!

3
6 Comments
 • frida svensson
  november 24, 2014

  jag köpte en rumsgran häromveckan, nu hoppas jag bara att tomten kommer med en borstad kruka från Skultuna, för de skulle vara perfekta ihop! =)

  • Catta
   november 24, 2014

   Ja men eller hur! Håller tummarna för dig 😉

 • Ekenäsliv
  november 24, 2014

  Hej vännen!
  Skönt att kunna vara hemma och varva ner lite. O de måste ju ha minst en feberfri dag hemma med innan de kan gå, så jag hoppas du kan finna ro och varva ner lite då med.
  För mig tar det sån tid att varva ner… Till slut är det bara stopp och då kan jag inte ta mig för ett endaste dugg…

  Så himla fint i din blogghörna. Känner att min behöver lite uppfräschning. Kanske får jag lite energi till det i morgon.
  Va rädd om dig och ha en mysig dag!
  Kram Anna

 • Glamour-Psykologen
  november 24, 2014

  Lika fint som alltid darling! Ser med spänning fram emot att se vart u placerar din vinst 😉
  Apropå din blogg – jag tycker den är lite strulig, din nya sida. Dels kan jag inte förstora den som jag kan med alla andra bloggar jag läser (och som jag kunde med din gamla), sen är den lite jobbig att scrolla neer på också, vet inte hur jag ska beskriva men den ”lyder” liksom inte alltid. Och så har jag haft problem med att kommentera, det går inte att trycka på ”kommentarer” och en kommentera utan man måste trycka på själva rubriken till inlägget. Fast så kanske det ska vara i o f s, kanske bara jag som är lite trögfattad haha… 😉
  Men jag läser ändå, för jag gillar ju dig!! <3
  Puss!

 • Sarah Harling
  november 26, 2014

  Skynda, skynda… Ellos har 40% rabatt nu. Beställde mitt lammskinn nu, och det kostade endast 740 kr… som hittat.

 • Ulrica
  november 29, 2014

  Fårskinnet var riktigt läckert!!
  Och jag gillar din blogghörna massor, så mysigt med en sån hörna :).

  Jättemysigt med rumsgranen som sprider lite färg i hörnan!

  Lova nu att ta hand om dig så du inte blir sämre, utan att du får andas lite och känna lite ny energi.

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.