JEWELLERY BY LOVISA

söndag, november 30, 2014 2 3

SAMSUNG CSC

 

 

Jag har länge letat efter en pekfingerring och gissa om jag blev glad när jag hittade denna fiiiina hos Lovisa Sörenson, en Hönö-tjej (som nu bor i London) som tillverkar smycken i både silver och guld.

Trots att jag är en tunn tjej så har jag relativt knubbiga pekfingrar och har haft svårt att hitta ringar som passar just till dem. Denna sitter perfekt och är precis sådär enkel & stilren som jag gillar!

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Besök hennes webshop vet jag, ett smyckesparadis & det finns hur mycket som helst jag vill ha, som det här tex..

 

 

DSC_0375_grande

Så coolt!

 

Väldigt duktig & spännande tjej som ni kan läsa mer om här.

3
2 Comments
 • Maria
  december 1, 2014

  Mysig och fin blogg du har..!!
  Maria…

  • Catta
   december 1, 2014

   Tack & välkommen hit!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.