FÖRSTA ADVENT

söndag, november 30, 2014 1 1

SAMSUNG CSC

 

 

Äntligen var väntan över för de små & de fick öppna första paketet i adventskalendern, så fort tiden gått ändå.

Bara småsaker i deras adventskalender, Inez fick ett litet halsband denna söndag & Valentin en pruttkudde haha (mycket uppskattad av bägge), nu vet de vad de ska utsätta farmor för när hon kommer nästa gång hihi 😉

 

 

SAMSUNG CSC

 

Enkel adventsstake med blockljus på en betongbricka från Åhlens (förra årets), och siffror från Lagerhaus.

 

SAMSUNG CSC

 

 

När jag var på stan i torsdags fick jag med mig denna fina stjärna från Åhlens, tröttnat lite på mitt hemmabygge jag haft de två senaste åren, en egenbyggd stjärna av pinnar med ledslinga virad runt.

Kände för en enkel vit och det blev fint tycker jag.

 

 

God morgon!

 

 

Hoppas ni har det mysigt denna adventsmorgon, har ni fått paket kanske?

Vi har sovit som stockar efter en dag på Hönö igår, med julmarknad och kompismys. Jeses så kallt det var nere i Klåva hamn, men mysigt ändå. Vacker livemusik, stånd överallt, karusell med kaffekoppar, leksaks och chokladhjul, massor av försäljare i konsthallar och annat. Polis, brandmän & sjöräddning var där med, man fick gå in i alla bilar, prova västar och sitta i sjöräddningens snabba båtar mm, väldigt kul för barn, även om mina var föga intresserade..

Tyvärr glömde jag kameran hemma i all stress innan avfärd, men det hade knappt funnits tillfälle för att knäppa en bild ändå, hade fullt upp att hålla koll på mina små kring kajkanter och annat, väldigt lätt att tappa bort dem i en sådan massa med folk. Mor & far var med men som alltid träffar de femtioelva människor att stanna och prata med och det var ju sådär kul för barnen, så jag och min vän Annica gick lite själva men kidsen. Så de fick träffa tomten och få paket, åka karusell och så.

Sedan följde vi med Annica hem och fikade och barnen fick leka med henne söta pojkar.

 

Fick köpt en fin sak till mig själv, visar lite senare.

 

Kram

1
1 Comment
  • Ulrica
    november 30, 2014

    Åh så fint det blev med den stora stjärnan!!
    Och fåtöljen och taklampan med ”bubblorna”… WOW så läckert :).

    KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.