PYSSEL & TOKIGA UNGAR

måndag, oktober 27, 2014 1 5

SAMSUNG CSC

 

 

Denna lediga måndag har vi pysslat, fortfarande så himla tråkigt väder så det gäller att hitta på saker inomhus för att liksom fördriva tiden lite. Jag älskar att pyssla så inte mig emot.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Tadaaa!

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

En liten tvårummare för dasspapper-gubbar 😉

Inez har inrett till vänster med bord, kuddhörna och äkta konst på väggen. Valentin till höger med färgglad matta och skön soffa att chilla i.

Jag stod för tapetsering, lite annat pill & montering av led-belysning. Mycket uppskattat av barnen, inte minst för att den funkar kanon som nattlampa om man vill.

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Busat har vi gjort med, och klätt ut oss, perfekt att få användning för de mindre snygga hattarna jag slängde ihop under Modist-tiden.

Inez alltså, hon är galen.. Heeelt galen, och helt underbar såklart. Jo jag vet att hon ofta ser så himlans gullig och from ut, men skenet bedrar kan jag lova och hjälp vilken liten tålamods-prövare hon är..

 

 

SAMSUNG CSC

 

Hatt, fjäderboa och banan, varför inte liksom.

 
SAMSUNG CSC

 

Och min lille gubbe..

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Efter att ha städat upp efter allt pyssel, klippt och badat barnen så sussar de nu sött och jag har landat i soffan. Svintrött och värk i höften, kan dels bero på att jag gick loss med att plantera häck tidigare idag. Ni ska bara veta hur sjukt jobbigt det är att gräva i jord som står i vatten efter allt regn, åh hej & schwupp säger det liksom efter varje tag med spade eller grep.

Mina grannar gick förbi och undrade säkert vad den leriga lilla saken höll på med..

 

Äsch, 10 plantor av 30 fick räcka för idag, en får spara på sig 😉

 

Nu ska jag gräva i skåpen här istället, i hopp om att hitta nåt gött.

 

Kram kram

5
1 Comment
  • Fredrika
    oktober 28, 2014

    Men åhh så gulligt hus ni gjorde!! Blir så imponerad, skulle aldrig ha tålamod till någon sådan. Play doh och lego är vad jag pallar med..haha! Hon är för söt lilla Inez och visst ser man lite bus och tok i hennes ögon:)

    Hoppas du har en grym dag snygging!!
    Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.