LITEN UPPLYSNING

måndag, oktober 27, 2014 4 2

ells_0123748_M

 

 

Beställde lite saker från Ellos igår och när jag läste omdömen på de produkter jag var intresserad av så läste jag att det var ”kanon med rabatt” osv.., En del hade svarat under dessa omdömen och frågat hur de kunde få rabatt på dessa saker då de är märkta med ”ej rabatt”

 

De varor som är märkta med ”ej rabatt” går att få rabatt på med vissa av dessa rabatt-erbjudanden man får som medlem, man får läsa det finstilta. Jag använde ett igår där jag fick 500:- i rabatt om jag handlade för minst 1500:- och det gällde även på sånt markerat med ”ej rabatt”. Däremot kunde jag inte använda det på elektronik och diverse annat, men jag köpte bla ett stort legohus (duplo) till Inez som hon ska få i julklapp, samt en härlig sak till hemmet.

92-1955A1

De här populära ledljusen är så himla fina, kanske nåt att klicka hem?

 

Så ni som är medlemmar får kika under mina erbjudanden och ni som vill bli kan kika här för att bli medlem och få ett kanonerbjudande med en gång!

 

Ville bara upplysa om detta eftersom jag läste en del förvirrade svar på omdömen. Ni kanske redan vet detta men om inte så är det ju värt att veta så man inte råkar betala ”för mycket” alldeles i onödan för sakerna man vill ha.

 

 

God morgon måndag!

 

 

Idag är det studiedag på förskolan så vi är hemma en dag till, såååå skönt efter gårdagens lååånga dag och idag sov vi faktiskt ända till 7.15!! Halleluja för att känna sig utvilad 🙂

 

Önskar er en toppenmåndag & kanonstart på nya veckan!

Kram

2
4 Comments
 • Ekenäsliv
  oktober 27, 2014

  Å här sov vi längre än så;-)
  En riktigt lazy dag och sen ska vi till stallet för extra hoppträning för lillfian.

  Ska på vip-kväll ikväll i en av stadens små mysiga butiker:) Är verkligen sugen på lite julgrejer nu och känner att jag behöver kolla vad vi har för något egentligen;-)
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna

 • Linda
  oktober 27, 2014

  Lax för stjärnan längst till vänster. Den ät min!

  Kram Linda

  • Linda
   oktober 27, 2014

   Pax, inte lax 🙂

   • Catta
    oktober 27, 2014

    Haha, japp den är din laxen 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.