PACKNING & RESFEBER

torsdag, oktober 9, 2014 4 4

SAMSUNG CSC

 

 

Vilken tur att jag är ledig på torsdagar, särskilt denna eftersom jag ska resa på lördag. Då har jag tid att packa i lugn och ro, ha värdefull kvalitetstid med barnen och få mig en riktigt lång härlig promenad med Ebba.

Lång mysig frukost har vi haft, eller ja, jag och Valentin satt länge tillsammans, Inez springer mest omkring 😉 Sonen älskar verkligen att färglägga, han gör det mest hela tiden, både på Förskolan och hemma. -Har du kopierat idag? Frågar han alltid när jag hämtar honom efter jobbet.

 
SAMSUNG CSC

 

 

Kaffe, macka & nya Plaza, ingen dum start på dagen.

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Började packa så smått igår, alltid lika svårt att veta vad man ska med sig tycker jag. Fast känner att jag har en hel del nytt som känns kul att packa ner, fina klänningar att ha om man ska ut och äta tex.

Favvis-skorna från Tiger åker med, funkar till det mesta, om det inte ösregnar vill säga.. Och nya handväska, en lagom liten nude-färgad från Marc by Marc Jacobs, likadan fast i svart finns här.

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Har börjat få lite resfeber, inget jag visste vad det var innan jag fick barn tror jag, men nu känns det i magen kan jag lova. Ett katastroftänk tränger sig på, hua, slå bort! Kommer ju saknar mina darlings så galet mycket, gullungarna, den lilla svarta och min älskade Josef. Undrar om jag kommer överleva detta.. Fast Caroline kommer nog få mig att tänka på annat 🙂

 

 

Ha en bra dag vänner, och glöm inte att rabatten på barnsortimentet hos Boozt.com gäller hela dagen idag med!

 

 

Kram kram

4
4 Comments
 • Välkommen Hem!
  oktober 9, 2014

  Heeej fina!
  Jag förstår dig! Hatar, hatar HATAR verkligen att flyga, sen man fick barn! Innan var det inga problem alls, nästan en skön känsla men nu… HUA!
  Men jag brukar tänka på alla som flyger i jobbet dagligen, och på flygvärdinnorna. Om det var så katastrofalt farligt att flyga så skulle det inte finnas en miljarders ”gamla” flygvärdinnor… för det är ju oftast inte de där superpingliga långbenta, som man läser om och ser på film, som står och viftar med armarna i mittgången. Nej, liiite äldre kaliber är det ju på de flesta och då brukar jag tänka: -Hm…. hon måste ha flugit i hundra år och hon står ju här än idag, så hon har nog koll på läget!
  Haha, lite toktänk där kanske, men det hjälper!
  Och jag är inte ett dugg oroad över att du på nåt sett kommer att få det trist. Din väninna verkar ha turen att leva värsta jetsetlivet, wow!
  Kram och lycka till nu darling!
  Ps. Och häng kameran kring halsen för vi vill se allt!!
  Judita

  • Catta
   oktober 9, 2014

   Bra tänk där, ska jag tänka på!
   Kram

 • Linda
  oktober 9, 2014

  Ja, flyga är ju verkligen inte min grej och ag har redan börjat våndas för när J och jag ska åka på jobbresa nästa år. Båda två på samma flight. Inte kul om det händer något. Men man kan ju inte stanna hemma från en resa som jobbet bjuder på för en sådan sak. Det lutar åt att det blir Tokyo en vecka betalt.

  Och jag vill se massor av bilder från din resa. 🙂

  Kram Linda

  • Catta
   oktober 9, 2014

   Skönt att vi är fler som har oroliga själar 😉
   Tokyo, låter fantastiskt!!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.