GRÅSKALA

torsdag, oktober 9, 2014 3 2

SAMSUNG CSC

 

 

När vi satte två vägglampor över soffan därnere så fick vi den grå golvlampan till övers, men den har hamnat på övervåningen bredvid mitt skrivbord nu. Inez fick den industrilampa jag hade här innan på sitt lilla skrivbord.

Mycket gått här, men det gillar jag.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Skulle dock kunna tänka mig en ny matta här uppe, med lite färg i. House Doctor har massor med fina mattor, kanske blir en av deras nyheter, såg dessutom att Rum21 har 20% på sitt HD-sortiment här.

 

 

God kväll!

 

 

Idag har jag haft en skön ledig dag, bortsett från att jag och Ebba gick vilse i skogen haha, det var INTE skönt. Shit vilken virrpanna jag är ibland. Höll på att inte hitta ut, en älg stötte vi på med, Ebba fattade ingenting. Helt chockad blev hon, sprang efter lite för att kolla vad det var för best, för att sedan vända och ställa upp sig framför mina fötter som en mur ungefär, Måste skydda mamsen liksom 😉

Med lite bös i håret efter genomträngning av svår terräng så kom vi ut tillslut, på helt otippat ställe haha! Hmm, inbyggd kompass vore bra..

 

 

Fortsatt mysig kväll på er, kram.

2
3 Comments
 • Suss - Hemma på Sjuan
  oktober 9, 2014

  Den passade ju bra där också! Grått gillas mycket, kram Suss

 • browneyedgirl
  oktober 10, 2014

  Jag gillar grått 🙂 Och svart och vitt är en fin kombo.
  Hoppas du får en fin fredag, kram

 • Ulrica
  oktober 10, 2014

  Jädrar vilken mysig liten hörna!!! Åh, jag känner hela jag, att jag skulle vilja ha en sån liten hörna att sitta vid och pyssla :).

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.