PÅ ÖNSKELISTAN

lördag, oktober 25, 2014 1 2

img_4778_1 raggirl-10

 

Jag vet att min darling är inne och gluttar på bloggen ibland, så jag kan ju försöka få honom att fatta vinken med mina kommande önskelistor 😉

Jag önskar mig lite nya smycken, både till fest och vardags.

Till vardags gillar jag väldigt enkla smycken, ska vara bekväma, inte tunga och i vägen och helst i silver. Till fest får det gärna hända lite mer och de ovan är hur fina som helst tycker jag!

b224s

r170s_1

 

Alla smycken hittar ni hos Raglady under fliken Accessoarer och butiken har Mid Season Sale som de flesta andra 🙂

 

 

God morgon lördag!

 

Fy bubblan vad mycket det regnat här i Götet den senaste tiden, även idag.. Och vi som hämtade häckplantor igår som vi beställt, känns sådär att plantera i den vallgrav som vi fått i trädgården, slaskigt värre 😉

 

Sambon jobbar hela helgen så vi får väl se vad som kan hittas på, jag är fortfarande lite seg efter torsdagens champagneprovning med tjejerna på jobbet, tål visst ingenting längre haha.

 

Vad har ni får er?

 

Kram

2
1 Comment
  • Linda
    oktober 25, 2014

    Fina smycken. Jag gillade armbandet med de två ringarna.

    Här är det snart dags att byta om och bege sig till stallet för Nellies ridlektion. Tyvärr så har de inget ridhus så det är bara att bita ihop. Tror att det enda som hade kunnat skydda mot regnet som öser ned här idag är om jag hade haft en jättekondom att trä på mig. 🙂

    Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.