F.U.C.K C.A.N.C.E.R

torsdag, oktober 23, 2014 2 4

SAMSUNG CSC

 

 

Oktober & rosa månad.

Många som uppmärksammar denna tid på sina bloggar, samlar in pengar mm, och kämpar för denna vidriga sjukdom. Väldigt fint tycker jag, även om man blir ständigt påmind av sorg. Få av oss som inte drabbas på ett eller annat sätt, tyvärr..

Igår slocknade ytterligare ett av jordens ljus och det är förjävligt. En ny stjärna på himlen, men på tok för tidigt. Ingen som står mig nära, men en bekant och mina vänners vän, en sprudlande ung glad tjej från Hönö.

Tänker på hennes anhöriga och hoppas de finner styrka i denna oerhörda sorg och saknad.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Har inte fått köpt mig årets rosa band än och när jag skulle göra det idag var det slutsåld, däremot köpte jag ett nagellack från Essie där 10:- går till cancerforskningen. Ett band får det bli nästa gång.

 

Cancern har slagit ganska hårt i min närvaro, farmor (långt innan jag föddes dock), mormor, faster (oj vad jag saknar dig), mammas kusin som lämnade två små efter sig, vännen P blott 22 år gammal, flera av mina vänners mammor, mfl.

 

Jag hatar denna skit, hatar. Tyvärr hjälper det inte ett endaste dugg, men det gör våra bidrag till forskningen. Förhoppningsvis fullständigt en vacker dag.

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Grått & trist ute och tung i hjärtat. Inte största suget efter galej, men ändå ska jag ge mig iväg på champagneprovning med jobbet, får hoppas bubblorna hjälper mig att koppla bort.

 

 

Hoppas ni har det fint, var rädda om varandra.

 

Kram

4
2 Comments
 • Sofi Sjökvist
  oktober 23, 2014

  Hej!

  Ja fy för denna hemska sjukdom!
  Jag har varit förskonad från denna sjukdom tidigare men nu börjar den komma nära… Fy fan säger jag bara. Känner mig så tacksam för mina nära och kära för i höst har jag lärt mig att man inte ska ta något för givet och när det drabbar en som är lika gammal/ung som mig då känns det ännu mer orättvist! Usch! Fuck cancer!
  Jag har inget mer att skriva förutom KRAM!

 • A
  oktober 23, 2014

  Många bäckar små… gör att forskningen fortsätter och en dag hoppas jag så att de hittar lösningen. Så hemskt och så många som drabbas. Hoppas din kväll ändå blir fin ./A

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.