NEW YORK

torsdag, oktober 16, 2014 0 2

SAMSUNG CSC

 

 

Hej & godmorgon!

Är egentligen för trött för att skriva, men känner att jag får börja berätta lite om min tripp 🙂

 

Resan till NY gick bra, planet från Gbg till Sthlm gick på tid men planet från Sthlm till NY var försenat med tre timmar vilket var segt. De fick flyga in ett plan från Cph då det ordinarie hade en motor som läckte olja.

När väl väntan var över så var det värt det då jag fick sitta i Businessclass, så skönt. Champagne, trerätters middag, massor av annat gott och framförallt en stol man kan fälla till fullt liggläge. Otroligt skönt att kunna sova riktigt på vägen dit, det gjorde att jag kunde hänga på ut och äta redan första kvällen.

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

IMG_4774

 

 

Tyvärr har jag inga bilder från första kvällen, ja egentligen inga från kvällarna. Synd för det är ju roligt att ha bilder på när man är riktigt piffig. Kände mig riktigt riktigt fin i ett sexigt svart fodral (en sån där resårklänning ni kanske vet) från Hervé Léger som jag fick låna av Caroline ( hon har en garderob att då för, många röda Louboutin- sulor kan jag tala om).

Orkade i vilket fall inte släpa på stora kameran och min iphone tar usla bilder i mörker..

 

Vet att jag lovade massor av bilder och visst har jag en del, men något besvikna kanske ni blir ändå. Ville hinna umgås med min vän så mycket som möjligt och då glömdes kameran ofta bort.

Börjar med att visa dessa, från vår promenad i Central Park strax efter söndagens frukost.

 

 

Nu ska jag forsätta leka med mina barn här, och försöka vakna lite mer till liv.. Känns som någon slagit mig med klubba i skallen, jetlag.. Kanske blir ett inlägg till ikväll, när barnen lagt sig och älsklingen är på jobbet.

 

 

Kram.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.