MIN VÄN CAROLINE

torsdag, oktober 16, 2014 4 3

SAMSUNG CSC

 

 

Caroline & jag lärde känna varandra när vi började på Tillskärarakademin i Göteborg. Jag minns när jag såg henne första gången, i en vacker pastellgul lång kjol, superlångt guldblont hår, solbränd och med lysande gulgröna ögon.

Hon var så himla speciell och olik de flesta i både stil och sitt osvenska, icke ursäktande sätt att vara, jag älskade henne direkt! Otroligt varm person, ärlig, härligt humor och genuint godhjärtad.

Sedan dess har det varit vi ungefär haha, ja som en kärlek. Vi gjorde våra kollektioner ihop, hon kläder och jag hattar, väldigt rolig tid i livet.

Vi gick ut skolan 2007, efter två år,och ganska snart därefter flyttade hon till den stora staden New York. Där bor oxå hennes moster sedan 20 år tillbaka. Hon har utvecklats inom sitt skapande, utbildade sig vidare på FIT (Fashion Institute of Technology), designar och tillverkar vackra smycken och syr couturekläder. Oerhört begåvad människa.

Hon är gift och bor med sin man mitt på Manhattan, lever sin dröm.

 

 

SAMSUNG CSC

En del av höstkollektionen.

SAMSUNG CSC

En av alla hennes designerbags, nära jag knyckte med den hem 😉

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

 

Det är verkligen roligt att hon kommit så långt i det hon alltid velat göra, jag hade aldrig kunnat nå lika långt, drömmen finns men inte drivkraften. Och det här med att marknadsföra sig själv, urläskigt! Sen älskar jag mitt liv med småbarn, hund, min älskade Josef och livet på (i princip) landet.

Jag skulle hellre aldrig våga att sticka ut riktigt (ibland i bloggen bara kanske ;), och är nöjd när livet är lite lagom.

Hur är det med er, jobbar ni med det ni älskar? Har ni förverkligat några av era största drömmar? Om inte så är det säkert inte för sent än, man får inte glömma att man bara har ett liv..

Hoppas ni har en mysig kväll, jag är fortfarande ganska trött men mår helt klart bättre!

Kram kram fina ni.

3
4 Comments
 • Ulrica
  oktober 16, 2014

  Otroligt vacker tjej, och det är du också!!
  Vad härligt att en sån nära vän att uppleva livet med :).

  Jag försökte leva ut min dröm att jobba som bröllopsfotograf, men efter några års stretande så gav jag upp, jag har nog precis som du inte rätt driv att marknadsföra mig själv. Drömmen om att skapa inredningsreportage tillsammans med en stylist lever fortfarande och vi får se om det går att kombinera med mitt dagliga jobb.

  Kram och tack för din fina kommentar hos mig!

  • Catta
   oktober 17, 2014

   Ja visst är hon fin, och tack!

   Jag håller tummarna för dig och dina reportagedrömmar, tror du kommer lyckas superbra med det 🙂
   Kram

 • Katarina
  oktober 16, 2014

  Heeeeeeej!
  Men guuud så cooolt!
  Jag är också nöjd med mitt ickeglamourösa liv men blir väldigt fascinerad av människor som verkligen vågar och tar för sig.
  Såååå cooolt!
  Å vilken resa och vad duktig hon är!
  kram Katarina

  • Catta
   oktober 17, 2014

   Tycker också att det är fascinerande med såna människor, blir så impad och är jättestolt över min vän.
   Perfekt för mig att leva på lugna gatan och sen ta del av hennes flärdiga liv i lagoma doser 😉

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.