Kalklitir Antique bleu

lördag, juli 19, 2014 4 0

Bilder lånade hos Inreda.com, fotograf Emma -Att vara någons fru, i hennes hem. 
Projekt hall.


När jag och Linda var inne på Lilling cottage under vår lilla date så tänkte jag att jag skulle köpt med mig en påse kalklitir hem, men tyvärr så fanns inte just den blå färgen jag ville ha.
Fick beställa på Inreda.com istället och nu är den här!

Nu ska jag bara hitta en bra lucka tidsmässigt att måla på 🙂

Ska göra en liten makeover i hallen, en av de långa väggarna ska målas i antique bleu och ny möbel ska in, samt lite annat piff.
Kommer bli himlans fint tror jag, just nu är det liiite för vitt tycker jag, i och med det vita golvet.Lovar att visa så fort det är klart =)Nu ska vi fylla lilla poolen här och ha en skön dag här hemma!
Skulle väl velat åka ner till havet eftersom vädret är kanon, men Josef jobbar och jag orkar bara inte packa cykeln, tänka på att hinna tillbaka innan Ebba varit ensam för länge, och kanske framförallt vara själv om att ha koll där nere.
Man får göra det lätt för sig och det är faktiskt allt annat än lätt att vara själv med två små klätterapor vid havet, inte en lugn stund liksom, förutom när det vankas fika kanske 😉


Vi har det ju så himla skönt här kring huset ändå, men vår mysiga trädgård och familjepool i blå härlig plast 😉


Vad ska ni hitta på?Kram  

0
4 Comments
 • Lina
  juli 19, 2014

  Förstår dig precis! Skulle inte heller åka till havet själv med mina två barn. Skulle behöva fika hela tiden för att få dem att sitta still 😉 Då får man njuta av att ha en trädgård att släppa ut dem i. Så smidigt att bara kunna öppna dörren. Och man behöver inte packa ner halva bohaget för att dra iväg någonstans. Ha det gott!! Kram

 • Linda
  juli 19, 2014

  Yes, du fick tag på den! Den såg så himlans vacker ut den nyansen och det ska bli kul att få se det färdiga resultatet sedan.

  Här skiner solen idag och det blir nog ett dopp i poolen här också men först måste jag tvinga ut mig själv antingen på en PW eller ner till gymmet. Annars kommer jag att få skäll av min PT. 😉

  Förresten så hoppade jag in på HM i Vetlanda och köpte toppen du hade på dig. Grymt snygg men än så länge har jag inte provat den så vi får väl se hur den sitter på min fluffiga kropp. 🙂

  Ha det gott, vännen!
  Kram Linda

 • Home2tiny
  juli 19, 2014

  Vilken grymt snygg färg, kommer bli galet snyggt i din hall, ska bli spännande att se slutresultatet. Efter en stranddag högg jag tag i mitt sommarprojekt nr ett och har stått o slipat o grundmålat ett skåp. Fyyyy så trist, men jag hoppas att det kommer blir riktigt bra när det är färdigt. Nu ska jag oxå ta ett kvällsdopp i en ”snygg” blå plastpool…….. Kramisar Tina

 • Sallys hus
  juli 19, 2014

  Hej snyggaste Catta..;)
  Det låter som det kommer bli hur fint som helst!
  Jag vann ju en kurs i sån målning på senaste bloggeventet men jag vet inte om jag ska gå…
  det ska bli spännande att få se hur det blir sen.

  Ang Sallys hundsäng kommer den från ett företag som heter annatotti.se men jag såg att hon slutat sy sådana nu och syr istället liknande till baby.
  Men du kan ju alltid fråga..;)
  Jag vann min hos LantlifsAnette..;)
  Mysigt med plaskande i pool. Kraaaaam Katarina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.