Bara varit hemma

lördag, juli 19, 2014 4 0

  

Ja idag har vi bara varit hemma, och det har varit sååå skönt!
Hängt vid pölen (plastpoolen;), lekt, hängt tvätt, fikat och hängt med svärmor.

 

Skönt här i vårt lilla radhus, så lugnt område och bara häck och annat växer till sig så får vi oss en riktigt mysig liten oas 🙂
Även om vi ser oss bo någon annanstans om kanske 5 år..

   

   

Min lilla tippilotta som är så där supertjejig, som jag aldrig trodde hon skulle bli.
Det ska lekas med dockor och has kafferep och målas naglar och smetas lypsyl och tas på klänningar och gås med klackar och fina sandaler.
Man undrar hur mycket man själv påverkat?

 

Jag menar visst gillar jag att vara fin och tjejiga grejer, men allra mest gillar jag att glida omkring i hängiga myskläder och vara lite halvsketen med småfett hår, osminkad och med fjuniga ben haha 😉
Orka fixa till sig jämt liksom..

   

  

Min fina kille som numera har en sjövild sida, iofs tillsammans med sin syster, så fort han får egentid blir han den där förståndige kloka boken som han varit sedan han lärde sig gå.
Få saker som går upp mot våra pratstunder innan läggdags, vilka tankar en liten människa kan ha och vilka fina sagor han kan berätta för mig när mina är slut..

   

   

Vacker dag, och fler ska det tydligen bli 🙂

   

Nu ska jag ta mig en macka och vänta uppe tills min älskling kommer hem från jobbet.

   

Fortsatt fin kväll vänner..

0
4 Comments
 • Postadress Torslanda
  juli 19, 2014

  Låter som en väldigt mysig dag detta också. Ni bor ju så fint och mysigt – och barnvänligt, helt perfekt med två småttisar 🙂 Spännande med din makeover i hallen med färgen!
  Ha en fin kväll i värmen! Kram

 • Glamour-Psykologen
  juli 19, 2014

  Har varit lite lat med bloggläsandet så jag fick läsa ikapp några dagar nu! Men du – vilken galet snygg header du lagt upp!! Älskar den, underbara färger. Så snygg! 🙂 Kram fining!

 • Hanna
  juli 20, 2014

  Vilken härlig dag ni haft!

 • Linda
  juli 20, 2014

  Nellie köpte en handväska i Vetlanda och den hade hon så elegant på armen när vi åkte till Rusta igår. Ser ju lite smått knäppt ut med en sjuåring som går omkring med en väska dinglandes från armvecket men hon tyckte att hon var superfin och jag hade inte hjärta att tvinga väskan att vara hemma. Skulle ju vara kul om vi fick supertjejiga döttrar du och jag som ser oss själva som lite mindre nippertippiga. Ha, ha. ;0)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.