Tema Fabriken: Stilleben

torsdag, juni 5, 2014 3 0

   

På skänken i v-rummet just nu.

 

Sax & snöre-kitet fick flytta in i väntan på att en hylla kommer upp på utsidan, så det ej finns risk för små fingrar att skada sig.

   

  

På hyllan i sovrummet.

  
  

   

God morgon!

   

Torsdag och regn, mmm skönt 😉
Blir en dag med innehäng och pyssel, och invänta nya tv:n som ska komma, jippi!

 

Har haft en småjobbig natt, Ebba (hunden för er som inte vet) har haft nåt knas med magen och jag fick släppa ut henne i trädgården både en och två gånger i natt.
Som att det inte vore nog med små barn som vaknar..
Men jag känner mig ok ändå och framförallt tacksam att vi inte bor kvar i stan på tredje våningen i ett sånt här läge, vad gör man då när den andre hälften inte är hemma?

 

Man kan ju liksom inte lämna två sovande barn uppe i en lägenhet mitt i natten för att gå ut med en hund som håller på att göra ner sig, inte heller vill man väcka sina små då och ta med ut..
Vilken tur att jag slipper fundera på det nu när vi bor i radhus och har en trädgård som nödlösning 🙂

 

Nu ska jag sluta babbla och kika in på alla andra Fabriken-bidrag, och sen blir det in i pysselskåpet för att sysselsätta mina små.

    

Kram och ha en toppendag!

 

  

0
3 Comments
 • Johanna Stålros
  juni 5, 2014

  Fina stilleben du gjort! Nä det där var ett dilemma- som du nu hade den bästa nödlösningen på redan- hoppas hon är bättre i magen nu lilla Ebba. Kram

 • Lina
  juni 5, 2014

  Men vilka vackra stilleben. Underbara foton.

 • Linda
  juni 5, 2014

  Som du vet så funderar jag och familjen på att åka västerut i år och jag undrar om du vet om du är hemma mellan den 14-16 juli? Synd om vi bokar boende vid Hönö och så kan vi inte ses. Det vore ju för jädrigt, liksom. 😉

  Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.